Lifestyle

Κυριακή Κατσογρεσάκη – My style Rocks: Από τα ταξίδια με σεϊχηδες στο ριάλιτι μόδας

Κυριακή Κατσογρεσάκη – My style Rocks: Από τα ταξίδια με σεϊχηδες στο ριάλιτι μόδας
Κυριακή Κατσογρεσάκη - My style Rocks: Είναι μία νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το παρουσιαστικό της και την ευφράδεια του λόγου της.

Κυριακή Κατσογρεσάκη: Εργάστηκε ως προσωπική αεροσυνοδός στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας. Η Κυριακή Κατσογρεσάκη ξεκίνησε για να γίνει φιλόλογος, αλλά μετά τη φιλοσοφική στην Κρήτη, φιλοσόφησε καλύτερα τη ζωή και προτίμησε να ταξιδεύει.  Έγινε λοιπόν αεροσυνοδός. Ξεκίνησε από μια απλή αεροπορική.

Μετά μπήκε στο σπίτι της Emirates, που όλοι ξέρουμε ότι είναι μια από τις κορυφαίες κι επίσης έχει αυστηρά κριτήρια. Κι από την Emirates θεωρητικά δεν υπήρχε επόμενο στάδιο. Μέχρι που εμφανίστηκε μια πρόκληση. Να γίνει προσωπική αεροσυνοδός του σεΐχη της Σαουδικής Αραβίας. Αλλά τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ για την καλλονή από τη Σητεία.

Αφού ταξίδεψε στα μήκη και τα πλάτη αποφάσισε να συμμετάσχει στο My style Rocks και να επιδείξει τις ενδυματολογικές γνώσεις που απέκτησε δίπλα στην βασιλική οικογένεια, αλλά και να επιδείξει το καλλίγραμο κορμί της για το οποίο χιλιάδες likes κερδίζει στα social media από τους φανατικούς ακολούθους της.

Η ίδια μιλώντας πριν από μήνες στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” και στην Ελεωνόρα Μελετη είχε αποκαλύψει τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες έπρεπε να ζήσει ως αεροσυνοδός στην βασιλική οικογένεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments