Video

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 92: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 28/1 – Η Μελίνα ρίχνει τα δίχτυα της

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 92: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 28/1 – Η Μελίνα ρίχνει τα δίχτυα της
Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 92: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (28/01/2020) επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 92: Η Κική αποφασίζει να τελειώνει οριστικά με τον Στρατή και τα παιχνίδια να τον κατακτήσει, και να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη. Ένα τελευταίο της κόλπο, όμως, μπορεί να στοιχίσει τη σχέση της Δάφνης και του Στρατή. Στο μεταξύ, η Σαββούλα πάει για γάμο, ενώ η Χριστίνα με τον Σωτήρη για διάλυση. Επικοί καυγάδες γίνονται για τις μετοχές της Χριστίνας για το πού θα τις μεταβιβάσει, με αποτέλεσμα το χάσμα στη σχέση της με τον Σωτήρη να μεγαλώνει συνεχώς.

Ο Βρανάς πλησιάζει τον Μάνο, που δεν έχει πειστεί ακόμα για τις καλές προθέσεις του πατέρα του, ενώ η Μελίνα ρίχνει τα δίχτυα της σταδιακά σε όλο και περισσότερους, ώστε να υλοποιήσει το σχέδιό της. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Στρατής μαθαίνει από τη Φρόσω ένα μυστικό που θα ανατρέψει, ακόμη μια φορά, τα δεδομένα.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Η σχέση του Στρατή και της Δάφνης φαίνεται, γι’ ακόμα μια φορά, να οδεύει σε αδιέξοδο και ο Αλέξης και η Κική το εκμεταλλεύονται στο έπακρο. Ο Αλέξης πατάει στο συναίσθημα της Δάφνης, ενώ η Κική καταστρώνει ένα σχέδιο, για να σαγηνεύσει τον Στρατή. Παράλληλα, ο Μάνος βρίσκει έναν τρόπο για να ελέγχει τα σχέδια του Βρανά, ενώ η Μόνικα αναγκάζει την Πέγκυ και τον Λαζαρίδη να συμμαχήσουν μαζί της, για να καταστρέψουν τον Βρανά.

Την ίδια ώρα, η Σαββούλα καλείται να πάρει τη μεγάλη απόφαση: Θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Στέργιο και θα τον ακολουθήσει σε μια νέα ζωή στην Κέρκυρα ή όχι; Ο Βρανάς και η Μελίνα συνεχίζουν τη συνεργασία τους, με τη Μελίνα να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στο αντίπαλο στρατόπεδο, αφού παρουσιάζεται σε όλους, σαν θύμα του Βρανά. Ο πρώτος που φέρνει με το μέρος της είναι ο Σωτήρης, τον οποίον μάλιστα φιλοξενεί στη σουίτα της, προκαλώντας τη ζήλια της Χριστίνας. Θα καταφέρει η Μελίνα να διαλύσει οριστικά τον γάμο τους;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments