Video

Γιώργος Λάγιος: Μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με την Κάτια Ταραμπανκό [vid]

Γιώργος Λάγιος: Μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με την Κάτια Ταραμπανκό [vid]
Γιώργος Λάγιος: "Όσο καιρό είμαι με την Κάτια, βλέπω το πιο γλυκό πλάσμα" ανέφερε ο γνωστός επιχειρηματίας.

Ο Γιώργος Λάγιος μίλησε στην κάμερα του “Happy Day” για τη σχέση του με τη νικήτρια του GNTM, Κάτια Ταραμπανκό, αποκαλύπτοντας παράλληλα το παρασκήνιο της γνωριμίας τους. «Αποφεύγω την προβολή, ντρέπομαι πολύ. Καταλαβαίνω βέβαια πως αυτή η προβολή υπάρχει λόγω της Κάτιας. Αλλά είμαι πολύ τυχερός γιατί εκτιμώ πολύ την Κάτια. Οπότε ευτυχώς η προβολή ήρθε με έναν άνθρωπο που εκτιμώ.

Με την Κάτια γνωριστήκαμε μόλις βγήκε από το GNTM. Δεν την ήξερα. Γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα, μιλήσαμε απευθείας. Είναι πολύ καλό κορίτσι. Βοηθάει τους πάντες γύρω της. Δεν είδα τίποτα από αυτά που έλεγαν πως είναι σκληρή. Όσο καιρό είμαι με την Κάτια, βλέπω το πιο γλυκό πλάσμα. Θα γίνει εξαιρετική μητέρα όταν θα έρθει η ώρα της. Φαντάζομαι αργεί ακόμη αυτή η ώρα» εξήγησε ο Γιώργος Λάγιος.

 

Κάτια Ταραμπανκό: Αποκάλυψε τι έκανε το δαχτυλίδι που της έδωσε ο Γιάννης Χαλβατζής στον τελικό του GNTM

Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του αγαπημένου της, Γιώργου Λάγιου, βρέθηκε η Κάτια Ταραμπανκό. Η μία εκ των δυο νικητριών του GNTM, μίλησε για τον νέο της σύντροφο, ενώ αποκάλυψε πως επέστρεψε το δαχτυλίδι που της έδωσε στον τελικό του ριάλιτι μόδας ο Γιάννης Χαλβατζής.

«Έχω πάρα πολύ έντονα συναισθήματα μέσα μου για τον Γιώργο. Ο Γιώργος αντιμετώπισε σαν ένας ώριμος σωστός άντρας αυτό που έγινε με τον πρώην σύντροφό μου. Αυτό είναι κάτι που μου αρέσει στον Γιώργο. Όλοι μας έχουμε παρελθόν. Από τη στιγμή που είναι παρελθόν τελείωσε. Από εδώ και στο εξής είμαστε μαζί. Το δαχτυλίδι που φοράει είναι δώρο της μητέρας μου. Το δαχτυλίδι που μου έδωσε ο πρώην σύντροφός μου το έχω δώσει πίσω» τόνισε η Κάτια Ταραμπανκό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments