Video

Πέτα τη φριτέζα επεισόδιο 30: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 28/1 – Τα πάνω κάτω στο Φτασμένο

Πέτα τη φριτέζα επεισόδιο 30: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 28/1 – Τα πάνω κάτω στο Φτασμένο
Πέτα τη φριτέζα επεισόδιο 28: Όλα όσα θα δούμε σήμερα (28/01/2020) στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1.

Πέτα τη φριτέζα επεισόδιο 29: Ο Κίμωνας τεστάρει την ενδεχόμενη συνεννόηση ανάμεσα σε Μαριέττα και Φωτεινή την ίδια στιγμή που η έρευνα για την Λούνα φουντώνει. Η Πέτρα αρνείται να καλωδιώσει το σπίτι του Αντρέα για το καλό του Σωκράτη αλλά άθελά της, του δίνει μια συμβουλή που θα βοηθήσει να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Λαγουδέρας με το νέο να πέφτει σαν κεραυνός στο μαγαζί. Ανάλογος κεραυνός πέφτει στο κεφάλι της Ζαμπέλας όταν η Λούνα της βάζει να δει ένα άκρως αποκαλυπτικό βίντεο του Αλέκου. Η Λούνα στριμώχνεται και δεν έχει άλλη επιλογή απ’ το να κάνει το χατίρι του Αντρέα και να λαβώσει για τα καλά τα όνειρά της.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Αντρέας έχει θυμηθεί τα πάντα αλλά η Λούνα βρίσκει τρόπο να το αλλάξει και αυτό. Η μόνη παρενέργεια στην παρέμβαση της είναι ότι η ομιλία του Αντρέα γίνεται άκρως ελλαττωματική. Η αναζήτηση της υπαστυνόμου Α’ από την εγκληματική οργάνωση κλιμακώνεται και οι υποψήφιες που μένουν είναι πολύ λίγες. Την υπόθεση αναλαμβάνει ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος και ο κλοιός στενεύει γύρω από την Πέτρα.

Παράλληλα, Μαριέττα, Φωτεινή και Κίμωνας αποφασίζουν να παραμερίσουν τα προσωπικά τους για να κατακτήσουν το αστέρι, την ίδια στιγμή που η Πέτρα παραμερίζει τα επαγγελματικά της για το καλό της σχέσης που λαχταράει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments