Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη (28/1/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη (28/1/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (28/1/20).

Αστρολόγος:Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τη θέση του στον Τοξότη, σας κρατά σε εγρήγορση. Με τον Άρη προχωράτε μπροστά, προκειμένου να κατανοείτε αλλά και να βιώνετε την κάθε σας στιγμή. Όλα είναι θέμα κίνησης και δράσης. Και ο Άρης σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες σήμερα. Πρέπει να δράτε με το συναίσθημα – αλλά και με επίγνωση για το πώς επηρεάζει τους άλλους καθετί που κάνετε!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες. Εκεί θα συναντήσει τον Ποσειδώνα και θα στρέψει στην προσοχή σας σε όσα δεν μπορείτε να δείτε… Σήμερα που θα τα δείτε, θα σας δοθεί η αίσθηση του «τώρα κατάλαβα». Την Τρίτη θα είναι σημαντικό να δημιουργήσετε γύρω σας μια ατμόσφαιρα αρμονίας και αγάπης. Μην διαμαρτυρηθείτε για τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι και τους αγαπημένους σας. Οι άντρες νεαρής ηλικίας θα έχουν σήμερα την τάση να αντιτίθενται στις απόψεις ή τις συμβουλές ανθρώπων που έρχονται σε καθημερινή επαφή, κάτι που μάλλον είναι καλό. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί ώστε να μην γίνεται καθαρά από πείσμα.

Σήμερα κάποιοι θα σκεφτούν πώς μπορούν να επιλύσουν με λίγα έξοδα ορισμένα σοβαρά προβλήματα στο σπίτι, που προέκυψαν απροσδόκητα χθες ή σήμερα. Τυχόν εκπλήξεις θα σχετίζονται με ένα παιδί, είτε άτομα νεαρής ηλικίας που ζουν μακριά από εσάς. Τα κορίτσια και οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα έχουν μια ενδιαφέρουσα και επικοινωνιακή μέρα, γεμάτη επαφές με ανθρώπους από κοντά και μακριά.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Τρίτη είναι μια ημέρα αλλαγής ή δράσης. Σήμερα μπορείτε να λάβετε βοήθεια ή να χρειαστείτε βοήθεια από μια γυναίκα. Η μέρα υποδεικνύει διάφορες δεσμεύσεις με εκπροσώπους θεσμικών οργάνων, προκειμένου να συζητήσετε ή να επιλύσετε διάφορες καταστάσεις ή προβλήματα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η μέρα υποδεικνύει συναντήσεις, που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι με αγνώστους ή να προκύψουν κάτω από απροσδόκητες περιστάσεις. Σήμερα κάποιοι θα κάνουν μια σημαντική ή χρήσιμη συζήτηση, με έναν συγγενή στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου. Μην υποβαθμίζετε τη σημασία των οικιακών και οικογενειακών σας ευθυνών, γιατί δεν θα γίνει αποδεκτό από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Τρίτη υποδεικνύει διάφορα γεγονότα που σχετίζονται με ταξίδια ή ανθρώπους από άλλα μέρη. Σε γενικές γραμμές, τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα εκεί που βρίσκεστε τώρα. Η σημερινή είναι μάλλον μια μέρα ευχάριστων εκπλήξεων και γεγονότων, που θα προκαλέσουν θετικά συναισθήματα παρά το αντίστροφο.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Η Τρίτη θα είναι μια δύσκολη μέρα. Μπορεί να δυσκολευτείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις ή να ενεργήσετε με σύνεση. Τα συναισθήματα σας θα είναι πολύ δυνατά και μερικές φορές ανεξέλεγκτα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας υποθέσεις, καθώς εκεί μπορεί να φανείτε πιο ευάλωτοι.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments