Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η νέα φορολογία αυξάνει το μπάτζετ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η νέα φορολογία αυξάνει το μπάτζετ
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Με τον φορολογικό συντελεστή να διαμορφώνεται στο 22%, οι "Πράσινοι" αναπροσαρμόζουν τα πλάνα τους για την επόμενη μεταγραφική περίοδο αυξάνοντας το μπάτζετ κατά δύο εκατομμύρια ευρώ.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Καλύτερες ημέρες ξημερώνουν από εδώ και στο εξής στο “Τριφύλλι”. Οι “Πράσινοι” δείχνουν σιγά σιγά να αλλάζουν τη μεταγραφική τους πολιτική επιστρέφοντας σε κινήσεις που που έχουν σκοπό να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και να την επαναφέρουν σταδιακά στην διεκδίκηση τίτλων. Σε αυτό είναι σαφές πως αναμένεται να βοηθήσει ακόμη περισσότερο η μείωση της φορολογίας, με τη κυβέρνηση να ρίχνει τον συντελεστή στο 22%.

Έτσι το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός θα βγει στις… αγορές με ένα ποσό κοντά στα επτά εκατομμύρια ευρώ, δύο εκατομμύρια παραπάνω από αυτό που υπολόγιζε η διοίκηση. Ο τεχνικός διευθυντής των “Πράσινων”, Τσάβι Ρόκα θα έχει ένα ικανοποιητικό ποσό να διαχειριστεί προκειμένου να φέρει στην ομάδα ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να ανεβάσουν επίπεδο τον σύλλογο.

Ο Καταλανός ήδη από τα πρώτα του δείγματα έχει δείξει πως έχει όλα τα φόντα προκειμένου να προσφέρει στον Γιώργο Δώνη αξιόπιστες λύσεις. Οι μεταγραφικές κινήσεις της τρέχουσας περιόδου δείχνουν του λόγου το αληθές, με τον Παναθηναϊκό να προσθέτει στο ρόστερ του ποιοτικές πινελιές σε όλες τις γραμμές και παράλληλα να διατηρεί στις τάξεις του όλα τα αξιόπιστα “όπλα”. Το μπάτζετ των “Πράσινων” ήδη έχει αυξητική πορεία, καθώς ρίχνοντας μια ματιά θα δούμε πως αρκετά είναι πλέον τα συμβόλαια που ξεπερνούν κατά πολύ τα προηγούμενα νούμερα. Κουρμπέλης, Αγιούμπ και Καρλίτος αμείβονται με 400.000 ευρώ, ενώ αρκετά κοντά τους έρχονται και άλλοι!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments