Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: “Επισκέψεις” οπαδών σε γραφεία βουλευτών – “Η βία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία” λέει η ΝΔ

Θεσσαλονίκη: “Επισκέψεις” οπαδών σε γραφεία βουλευτών – “Η βία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία” λέει η ΝΔ
Θεσσαλονίκη: Στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρου Καλαφάτη και Έλενας Ράπτη βρέθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ - Στέλιος Πέτσας: "Η βία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία".

Θεσσαλονίκη: Λίγο πριν από τις 18:00 ομάδα περίπου είκοσι οπαδών του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο γραφείο του γενικού γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Σταύρο Καλαφάτη, στην οδό Κατούνη, στα Λαδάδικα. Το γραφείο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έγραψαν συνθήματα έξω από την πόρτα σε βάρος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Πριν αποχωρήσουν, οι οπαδοί πέταξαν τρικάκια με το σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ», ωστόσο στην είσοδο της πολυκατοικίας τους περίμεναν αστυνομικές δυνάμεις και έγιναν προσαγωγές. Περίπου την ίδια ώρα άλλη ομάδα ατόμων βρέθηκε έξω από το γραφείο της βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Έλενας Ράπτη, στην Καμάρα. Φώναξαν συνθήματα, πέταξαν τρικάκια και αποχώρησαν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντίστοιχες «επισκέψεις» έγιναν και σε άλλους επτά βουλευτές της ΝΔ από την Α’ και Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Σταύρος Καλαφάτης: “Δεν επιθυμώ καμία δίωξη”

Δεν επιθυμεί τη δίωξη των οπαδών του ΠΑΟΚ που έγραψαν συνθήματα έξω από το πολιτικό του γραφείο, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο  γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης. Η δήλωση του κ. Καλαφάτη είναι η εξής:

«Επικοινώνησα με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης και τους δήλωσα ότι δεν επιθυμώ τη δίωξη των ατόμων που προσήχθησαν κατά την έφοδό τους στο πολιτικό μου γραφείο. Αντιλαμβάνομαι την αγάπη τους για την ομάδα μας αλλά οφείλουμε όλοι να είμαστε ψύχραιμοι. Προέχει η κοινωνική ηρεμία».

Στέλιος Πέτσας: “Η βία δεν έχει καμία θέση στη Δημοκρατία”

Τις επιθέσεις στα πολιτικά γραφεία βουλευτών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, καταδίκασε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας δηλώνοντας: «Κατανοούμε την αγάπη των φίλων του ΠΑΟΚ για την ομάδα τους, αλλά θεωρούμε απαράδεκτη οποιαδήποτε μορφή βίας. Καταδικάζουμε τις επιθέσεις στο πολιτικό γραφείο του γενικού γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρου Καλαφάτη και της βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Έλενας Ράπτη. Η βία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments