Ελλάδα

Τροπολογία ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Ψηφίζεται σήμερα – Το μεσημέρι η ονομαστική ψηφοφορία

Τροπολογία ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Ψηφίζεται σήμερα – Το μεσημέρι η ονομαστική ψηφοφορία
Τροπολογία ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Οι ποινές που προβλέπονται με τη νέα ρύθμιση είναι αφαίρεση από 5 έως 10 βαθμούς.

Τροπολογία ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Σήμερα, Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, το μεσημέρι (στις 13.00) θα ξεκινήσει η διαδικασία της ονομαστικής ψηφοφορίας για το θέμα της τροπολογίας επί των ποινών των ΠΑΟΚ – Ξάνθης. Σύμφωνα με την τροπολογία που ετοιμάστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και προωθήθηκε για άμεση ψήφιση στη Βουλή απαλείφθηκε η εξοντωτική ποινή του υποβιβασμού για περιπτώσεις πολυιδιοκτησίας ομάδων ποδοσφαίρου, που οριζόταν ως τώρα.

Στη θέση της θεσπίστηκε νέα διάταξη με την οποία εφεξής όσοι κρίνονται από την αθλητική Δικαιοσύνη ένοχοι για τέτοιες παραβάσεις της υφιστάμενης νομοθεσίας να τιμωρούνται με αφαίρεση πέντε έως δέκα βαθμών. Ο εκ των αντιπροέδρων της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, που βρέθηκε στην έδρα έκανε γνωστό ότι η ψήφιση της τροπολογίας θα γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης στη 1 μ.μ.. Μάλιστα θα γίνει ονομαστική ψηφοφορία μετά το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όπως έγινε γνωστό από αυτά θα απέχουν τόσο το ΚΙΝΑΛ, όσο και το ΚΚΕ.

Θυμίζουμε ότι ότι το απόγευμα της Δευτέρας (27/1) έγινε γνωστή η εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αυτή έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη θα πρέπει να αποβληθούν από το πρωτάθλημα. Φυσικά ήταν μια εισήγηση και όχι τελεσίδικη απόφαση. Η τελική απόφαση θα έπρεπε να βγει από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League. Ωστόσο το πρωί της Τρίτης ο Στέλιος Πέτσας αποκάλυψε ότι με παρέμβαση του πρωθυπουργού, θα αλλάξει η ποινή σε περιπτώσεις πολυιδιοκτησίας.

Δείτε τη νομοθετική ρύθμιση που κατατέθηκε στη Βουλή

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments