Lifestyle

Αυτή είναι η νηπιαγωγός που καίει καρδιές στο Instagram

Αυτή είναι η νηπιαγωγός που καίει καρδιές στο Instagram
Η Κατερίνα Καραβασίλη θα σε κάνει να θες να γυρίσεις στο σχολείο.

Η Κατερίνα Καραβασίλη είναι μια νέα κοπέλα με όνειρα και πολλές δραστηριότητες. Είναι 22 χρονών, γεννημένη στις 23 Μαΐου του 1997. Όπως πολλά κορίτσια της ηλικίας της, έτσι και η Κατερίνα έχει πολλά ενδιαφέροντα και ασχολίες. Και επίσης όπως πολλά κορίτσια στο instagram μοιράζεται πολλές στιγμές της ζωής της στο δημοφιλές μέσο, τρελαίνοντας τους followers της.

Η Κατερίνα σπουδάζει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική ηλικία, κάτι που ίσως να ήταν μονόδρομος για εκείνη, αφού όπως μας λέει, λατρεύει τα παιδιά. Είναι τελειόφοιτη, αλλά αυτό δε την εμποδίζει να ασχολείται και με άλλες δραστηριότητες, όπως είναι οι λάτιν χοροί.

Τρελαίνεται για ταξίδια και θάλασσα

Αν κάνει κανείς μια βόλτα στο προφίλ της στο Instagram θα καταλάβει ότι της αρέσουν πολύ τα ταξίδια και η θάλασσα, αφού οι φωτογραφίες που ανεβάζει εμπεριέχουν αυτό που λέμε λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και… μάλλον όχι το αγόρι της, καθώς αυτή την εποχή δηλώνει ελεύθερη. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες από το πλούσιο προφίλ της, που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Ότι η Κατερίνα είναι εδώ για να κάψει καρδιές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments