Video

Eminem: Παγκόσμιο ρεκόρ – 224 λέξεις σε 31 δευτερόλεπτα

Eminem: Παγκόσμιο ρεκόρ – 224 λέξεις σε 31 δευτερόλεπτα
Eminem: Ο διάσημος ράπερ κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, το οποίο όπως φαίνεται κυριολεκτικά με μία ανάσα.

Eminem: Η επιστροφή του διάσημου ράπερ είναι γεγονός! Ο Eminem κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ, το οποίο ήδη έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση κερδίζοντας από τη πρώτη στιγμή στο φανατικό κοινό του. Το δέκατο άλμπουμ του “Music to Be Murdered By” περιέχει τραγούδια που μόνο ο Eminem ξέρει να απογειώνει.

Εκτός του γεγονότος ότι ένα από τα τραγούδια του το “Unaccommodating” έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς υπάρχουν αναφορές στη βομβιστική επίθεση στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ τον Μάιο του 2017, ένα δεύτερο single μόλις έγραψε ιστορία. Πρόκειται για το “Godzilla” το οποίο θεωρείται το πιο γρήγορο ραπ κομμάτι στην ιστορία του μουσικού είδους.

Σύμφωνα με το “Genius”, η στροφή αυτή ξεπερνά σε ταχύτητα αυτήν που ακούγεται στο “Rap God” και ανήκει πάλι στον Έμινεμ, αλλά και αυτήν που περιλαμβάνεται στο single της Νίκι Μινάζ “Majesty”. Διαρκεί 31 δευτερόλεπτα και ο ράπερ σ’ αυτήν τη διάρκεια καταφέρνει να χωρέσει 224 λέξεις, που ισοδυναμούν με 330 συλλαβές. Δηλαδή ο Έμινεμ τραγουδά 10,65 συλλαβές το δευτερόλεπτο, ή 7,23 λέξεις το δευτερόλεπτο.

Απολαύστε το νέο τραγούδι του Eminem

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments