Video

Κόμπι Μπράιαντ: Η Nike σταματά τις πωλήσεις με την επωνυμία του Αμερικανού

Κόμπι Μπράιαντ: Η Nike σταματά τις πωλήσεις με την επωνυμία του Αμερικανού
Κόμπι Μπράιαντ: Η αθλητική εταιρία άρει την πώληση προϊόντων που φέρουν την επωνυμία του Αμερικανού θρύλου λόγω μεταπωλητών.

Κόμπι Μπράιαντ: Ο αιφνίδιος θάνατος του 41χρονου Αμερικανού προκάλεσε παγκόσμια θλίψη. Η απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ δημιουργεί ένα τεράστιο κενό στον αθλητισμό, με εκατομμύρια φανατικού υποστηρικτές του μπάσκετ ακόμη να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη. Το μπραντ του Κόμπι εν ζωή ήταν τεράστιο, ωστόσο μετά θάνατον η εμπορευματική αξία της επωνυμίας του εκτοξεύθηκε. Κερδισμένη της υπόθεση η Nike, με την αθλητική εταιρία ρούχων να έχει τεράστια οικονομικά οφέλη από τα προϊόντα. Ωστόσο όπως ανακοίνωσε η εταιρία ένδυσης θα άρει τα προϊόντα με την επωνυμία του παίκτη φοβούμενη τους μικροπωλητές.

Η ανακοίνωση της Nike

«Μαζί με εκατομμύρια αθλητές και οπαδούς σε όλο τον κόσμο, αισθανόμαστε συντετριμμένοι από την τραγική είδηση. Εκφράζουμε τη βαθύτερη συμπάθειά μας σε όσους βρίσκονται πιο κοντά στον Κόμπι και τη Τζιάνα, ειδικά στην οικογένεια και τους φίλους τους. Καθώς μαθαίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το ατύχημα, η σκέψη μας βρίσκεται σε όλους όσοι εμπλέκονται και επηρεάζονται.

Ο Κόμπι ήταν ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές της γενιάς του και είχε απίστευτο αντίκτυπο στον αθλητισμό και στην κοινότητα του μπάσκετ, ήταν ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειας Nike» ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ. Επικαλούμενο πηγές μέσα στην εταιρεία, το ESPN ανέφερε ότι η απόφαση για αναστολή των πωλήσεων ελήφθη για να αποτρέψει τους μεταπωλητές να αγοράσουν τα προϊόντα και στη συνέχεια να τα πουλήσουν σε υψηλές τιμές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments