Video

MasterChef 4 επεισόδιο 2 [28/1/2020]: Ο “φιλιππινέζικος” μουσακάς που τρέλανε τους κριτές [vid]

MasterChef 4 επεισόδιο 2 [28/1/2020]: Ο “φιλιππινέζικος” μουσακάς που τρέλανε τους κριτές  [vid]
MasterChef 4 επεισόδιο 2 [28/1/2020]: Οι Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν άφησαν μπουκιά στο πιάτο.

MasterChef επεισόδιο 2 [28/1/2020]: Ο 31χρονος Τζον από τις Φιλιππίνες βρέθηκε στο MasterChef και παρουσίασε στους Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλος έναν μουσακά. Όμως ο διαγωνιζόμενος είχε επιλέξει να προσθέσει στο πιάτο με ορισμένες “πινελιές” από την πατρίδα του.

Το πιάτο που ετοίμασε ήταν πεντανόστιμο και μάλιστα οι κριτές το κράτησαν και το έφαγαν όλο στο τέλος. Ο Τζον, όπως ήταν φυσικό, πήρε άνετα τρία “ναι” από τους κριτές και πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του MasterChef. Βγαίνοντας από την αίθουσα, ο Τζον πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του και συγκινημένος της ανακοίνωσε ότι τα κατάφερε στην οντισιόν του MasterChef.

MasterChef 4: Παραβίασε κανονισμό του MasterChef και τον έκοψαν με συνοπτικές διαδικασίες

Ο Ευαγόρας Ιωάννου από την Κύπρο ταξίδεψε στην Αθήνα για το MasterChef και ετοίμασε για τους κριτές κεμπάπ με βινεγκρέτ κόλιανδρου, κρέμα από μαρούλι, χούμους από γίγαντες με βασιλικό. Ο 25χρονος, όμως, έκανε ένα βασικό λάθος. Οι γίγαντες ήταν κονσέρβα, κάτι που απαγορεύεται ρητά από την παραγωγή.

Ο Ευαγόρας το παραδέχτηκε μπροστά στους κριτές, οι οποίοι του επεσήμαναν το λάθος του και του είπαν να μην βάλει το χούμους στο πιάτο, μια οδηγία που ο ίδιος ακολούθησε. Αν και οι τρεις κριτές δοκίμασαν το πιάτο του, δεν του έκαναν καμία κριτική και τον “έκοψαν” με συνοπτικές διαδικασίες. Ο Ευαγόρας απογοητευμένος έφυγε από την αίθουσα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments