Video

Μίλαν – Τορίνο 4-2

Μίλαν – Τορίνο 4-2
Μίλαν - Τορίνο: Οι Ροσονέρι με γκολ του Τσαλχάνογλου ισοφάρισαν σε 2-2 στις καθυστερήσεις και κατάφεραν στην παράταση να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά με το τελικό 4-2.

Μίλαν – Τορίνο: Την παράταση χρειάστηκε η Μίλαν για να νικήσει 4-2 (2-2 στα 90′) την Τορίνο στο Σαν Σίρο και να προκριθεί στα ημιτελικά του ιταλικού Κυπέλλου, όπου θα συναντήσει την Γιουβέντους. Οι Ροσονέρι μάλιστα  ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας σε 2-2 και εν τέλει πήραν την πρόκριση μετά το έξτρα μισάωρο της παράτασης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 12’ με τον Μποναβεντούρα και έδειξαν πως θα καθαρίσουν άνετα την υπόθεση πρόκριση, ωστόσο η Τορίνο αντέδρασε. Ισοφάρισε με τον Μπρέμερ στο 34’ και ο ίδιος παίκτης στο 71’ «πάγωσε» το «Σαν Σίρο», φέρνοντας μπροστά την ομάδα του με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Η Μίλαν πίεσε για την ισοφάριση, είχε σπουδαίες ευκαιρίες και τελικά κατάφερε να φτάσει στο 2-2 στο 91’, με σουτ του Τσαλχάνογλου έξω από την περιοχή, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ιμπραΐμοβιτς έχασε τεράστια ευκαιρία για την απόλυτη ανατροπή, αστοχώντας από τη μικρή περιοχή.

Στην παράταση, όμως, οι Μιλανέζοι απέδειξαν την ανωτερότητα τους και με δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών «καθάρισαν» την πρόκριση και βρέθηκαν στα ημιτελικά. Ο Τσαλχάνογλου και πάλι στο 106’ έκανε το 3-2, για να έρθει δύο λεπτά αργότερα ο Ζλάταν και να βάλει το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-2.

Δείτε τα γκολ και τα highlights της αναμέτρησης:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments