Video

Μην ψαρώνεις επεισόδιο 29: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 29/01 – Σάντυ και Μανώλης ζουν τον έρωτά τους

Μην ψαρώνεις επεισόδιο 29: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 29/01 – Σάντυ και Μανώλης ζουν τον έρωτά τους
Μην ψαρώνεις επεισόδιο 29: Όσα θα δούμε στο αποψινό (29/01/2020) επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Μην ψαρώνεις επεισόδιο 29: Ο Πέτρος γυροφέρνει τον Μανώλη και τη Σάντυ που δεν έχουν καταλάβει πως κάποιος γνωρίζει το μυστικό τους και ζουν στον υπέροχο ερωτευμένο κόσμο τους. Η Στέλλα, επίσης στον δικό της κόσμο, ζει το θαύμα της εγκυμοσύνης. Στο μεταξύ η Νενέλα κηρύσσει Επίσημη Τελετή Λήξης της Εποχής του Κερατσινίου. Όμως μέσα σε όσα ετοιμάζεται μετά χαράς να απαρνηθεί είναι κι ο πολύτιμος Κοσμάς της.  Ο Λεωνίδας, απελπισμένος πια από την κατάσταση με την Ιφιγένεια, βλέπει πια σαν μόνη λύση την παραίτησή του.

Ο Τίμος νιώθει το τέλος με τη Σάντυ να πλησιάζει και κάνει ό,τι μπορεί για να το αποφύγει! Ζητάει μάλιστα τη βοήθεια της Στέλλας και η δαιμόνια Κερατσινιώτισσα «στήνει» για τη Σάντυ μια τόσο δελεαστική βραδιά μετά από την οποία δεν θα μπορέσει να απορρίψει τον Τίμο! Και όλα πάνε βάσει σχεδίου: Η Στέλλα ετοιμάζει το τέλειο ραντεβού, ο Τίμος ετοιμάζεται για το τέλειο ραντεβού όπως και η Σάντυ … όπως και ο Μανώλης.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο τελευταίο επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας είδαμε στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 πως: Μετά από την τρελή νύχτα στο νοσοκομείο έρχεται η ώρα των αποφάσεων! Πράγματι, ο Μανώλης και η Σάντυ αποφασίζουν να ζήσουν τον έρωτά τους με όποιο κόστος και η Στέλλα αποφασίζει να ζήσει την εγκυμοσύνη της στο έπακρο όσο ο Τίμος απλώς απολαμβάνει την «επιβίωσή» του. Ο Λεωνίδας συνασπίζεται με τους φίλους του για να αποτρέψει νέα εισβολή της Ιφιγένειας στο σπίτι του και στη ζωή του, όμως η Τάνια τους χαλάει τα σχέδια. Και αν για τον Κοσμά, τον Ζαγανιάρη και τον Πέτρο η βραδιά στο «αριστοκρατικό» ήταν μία ευκαιρία να δεθούν λίγο με την απόμακρη πρώην γειτόνισσά τους Νενέλα, για την κυρία Κοτιγιόν ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η συνύπαρξή της με τους «λαϊκάντζουρες» δεν είναι πλέον βιώσιμη και πρέπει να ακολουθήσει αποχή και αποτοξίνωση. Ο Μανώλης και η Σάντυ, έχοντας πάρει το μάθημά τους, επιλέγουν να είναι πιο προσεκτικοί και να βρίσκονται μόνο σε μέρη υπεράνω υποψίας. Κάπως έτσι προκύπτει η ιδέα του Μανώλη να συναντηθούν στο γήπεδο, σε έναν αγώνα παλαίμαχων που δεν πρόκειται να τους δει ψυχή. Ή τουλάχιστον, έτσι νομίζουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments