Αθλητισμός

Νέλσον Ολιβέιρα μεταγραφή: Οι Άγγλοι θα έρθουν ξανά για τον Πορτογάλο

Νέλσον Ολιβέιρα μεταγραφή: Οι Άγγλοι θα έρθουν ξανά για τον Πορτογάλο
Νέλσον Ολιβέιρα μεταγραφή: Στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι οι ομάδες από την Αγγλία θα επιστρέψουν για τον Πορτογάλο σέντερ φορ.

Νέλσον Ολιβέιρα μεταγραφή: Ο Πορτογάλος σέντερ φορ αποτέλεσε τον πρώτο στόχο της ΑΕΚ για την θέση του επιθετικού. Μετά από αρκετά χρόνια οι άνθρωποι της ομάδας πήραν την απόφαση να αγοράσουν έναν επιθετικό και μάλιστα χρειάστηκε να γίνει οικονομική υπέρβαση. Ο έμπειρος σέντερ φορ είπε το “ναι” παρά το γεγονός πως η αρχική του πρόθεση ήταν να παίξει σε κορυφαίο πρωτάθλημα.

Ο Ολιβέιρα έχει πολύ καλό βιογραφικό, αλλά οι τελευταίες δυο σεζόν δεν ήταν ιδανικές για τον ίδιο. Ο 29χρονος είδες την ΑΕΚ σαν μια καλή ευκαιρία να πάρει και πάλι τα πάνω του. Ο υψηλόσωμος φορ κατάφερε να ξεχωρίσει σε μια σχετικά μέτρια σεζόν για την ομάδα του. Αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του συλλόγου και παράλληλα τον πιο αξιόπιστο παίκτη της.

Θα επανέλθουν για Ολιβέιρα οι Άγγλοι

Στα μέσα της μεταγραφικής περιόδου η Γουβλς έκανε κίνηση για να τον πάρει και πάλι στην Αγγλία. Η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ, αλλά δεν έδινε τα χρήματα της ρήτρας. Αυτή ήταν 6.5 εκατομμύρια ευρώ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα δεχτεί καμία πρόταση που είναι χαμηλότερη της ρήτρας.

Τελικά η Γουλβς δεν επανήλθε ποτέ για να πάρει τον ποδοσφαιριστή. Στην Ένωση γνωρίζουν ότι αν ο Πορτογάλος συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς τότε το καλοκαίρι θα έρθει ικανοποιητική πρόταση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολιβέιρα είχε υπογράψει συμβόλαιο δυο ετών το καλοκαίρι του 2019. Αυτό σημαίνει ότι μετά το καλοκαίρι του 2020 θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβόλαιό του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments