Ελλάδα

Παραιτήθηκε ο Βαγγέλης Μπραουδάκης από το γραφείο Αυγενάκη

Παραιτήθηκε ο Βαγγέλης Μπραουδάκης από το γραφείο Αυγενάκη
Βαγγέλης Μπραουδάκης: Την παραίτηση του υπέβαλε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Βαγγέλης Μπραουδάκης: Την παραίτηση του από τη θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας του γραφείου του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη υπέβαλε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μπραουδάκης. Η απόφαση αυτή προήλθε έπειτα από τις κατηγορίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον σύλλογο να κάνει λόγο για αποκάλυψη, ισχυριζόμενη ότι υπήρξε συνάντηση στο γραφείο του δικηγόρου Τζουγανάτου, που συνδέεται με φιλική σχέση με μέλος της ΕΕΑ, ανάμεσα στον πρώτο, τη νομική σύμβουλο του Ολυμπιακού, Λίνα Σουλούκου, τον νομικό σύμβουλο των ερυθρόλευκων Γιάννη Χατζησαββάογλου και του υπευθύνου του Γραφείου Τύπου του υφυπουργού, Βαγγέλη Αυγενάκη.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των social media ο εκπρόσωπος Τύπου του υφυπουργού Αθλητισμού, Βαγγέλης Μπραουδάκης, υπέβαλε την παραίτησή του στον Λευτέρη Αυγενάκη.

«Υπήρξε επικοινωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Λευτέρη Δούκα. Δεν σκοπεύουν να προβούν στην εύλογη επανόρθωση για την ψευδή αναφορά τους στο όνομά μου. Θλίβομαι, διότι γνωρίζουν πως είναι αναληθή όσα ανέφεραν για μένα στην επίσημη ανακοίνωσή τους. Ωστόσο, στο βωμό επικοινωνιακών τακτικών, δεν ορρωδούν προ ουδενός. Δεν μου αφήνουν περιθώρια. Πρέπει να προασπίσω την τιμή και την επαγγελματική μου υπόληψη…

Υπέβαλα την παραίτησή μου στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Δεν θέλω να υπάρξει η παραμικρή διαστρέβλωση στην προσπάθεια για να βρω το δίκιο μου. Ότι, τάχα μου, τους κυνηγάει η κυβέρνηση, ότι έχει εμπλοκή η κυβέρνηση και άλλα τυχόν αποπροσανατολιστικά της συκοφαντικής μου δυσφήμισης…» ανέφερε χαρακτηριστικά στην τοποθέτησή του ο κ. Μπραουδάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments