Video

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 94: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 30/1 – Σχέδιο εξόντωσης για τον Βρανά

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 94: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 30/1 – Σχέδιο εξόντωσης για τον Βρανά
Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 94: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (30/01/2020) επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 94: Η Βενετία και τα παιδιά κάνουν ό,τι μπορούν, για να αποτρέψουν το διαζύγιο της Χριστίνας και του Σωτήρη. Παράλληλα, η Κική, που είναι αποφασισμένη να φύγει για τη Θεσσαλονίκη, έχει μια ζαλάδα στην οποία, όμως, κάνεις δεν δίνει σημασία θεωρώντας την ψεύτικη κι αυτή. Στο σπίτι της Μόνικας, ο Βρανάς αποφασίζει να βάλει τάξη, όμως μόνο αυτό δεν πετυχαίνει, αφού οι καυγάδες δεν αργούν να ξεσπάσουν και πάλι. Η Μέλινα δέχεται τη Μόνικα στη σουίτα της και της εξηγεί το σχέδιό της για την εξόντωση του Βρανά.

Την ίδια στιγμή, η Χριστίνα μαθαίνει το παρελθόν της Μελίνας με τον Σωτήρη, ενώ ο Στρατής αποκαλύπτει στη Δάφνη την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Κικής! Ο Αλέξης ασπρίζει, ενώ ο Στρατής της λέει ότι εκείνος είναι ελεύθερος πια, χωρίς δεσμεύσεις. Θα επιμείνει η Δάφνη στην απόφασή της να χωρίσουν;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: O Στρατής πιέζει την Κική με σκοπό να μάθει την αλήθεια για το θέμα της εγκυμοσύνης, ενώ η Δάφνη με τη Χριστίνα συνασπίζονται κι αποφασίζουν να ξεκινήσουν ένα φιλανθρωπικό έργο, ξεχωριστά από την εταιρία του Βρανά. Σε μια εταιρία όπου απαιτούνται ιδέες για να επανέλθει στην κορυφή, ο Φίλιππος μένει αμέτοχος περιμένοντας να ακούσει τις προτάσεις των υπολοίπων πάνω σ’ αυτό. Στην πραγματικότητα, όμως, «τρέχει» το δικό του σχέδιο με τη Μελίνα.

Ο Σωτήρης κατηγορεί τον Λαζαρίδη πως τον έχει βάλει η Χριστίνα να καθυστερήσει το διαζύγιο και εκείνη αποφασίζει να συναντηθούν, ώστε να υπογράψουν αμέσως τα χαρτιά. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Κική παίρνει την απόφαση να φύγει οριστικά για τη Θεσσαλονίκη, ο Αλέξης έρχεται ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στη Δάφνη και η Μελίνα βάζει μπροστά την εφαρμογή του πολυπόθητου σχεδίου της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments