Video

Το Καφέ της Χαράς επόμενα επεισόδια: Αυτή η γνωστή ηθοποιός μπαίνει στη σειρά [vid]

Το Καφέ της Χαράς επόμενα επεισόδια: Αυτή η γνωστή ηθοποιός μπαίνει στη σειρά [vid]
Το Καφέ της Χαράς επόμενα επεισόδια: Διαρκώς με νέα πρόσωπα ανανεώνεται το καστ των ηθοποιών της δημοφιλούς σειράς.

Το Καφέ της Χαράς επόμενα επεισόδια: Νέα πρόσωπα φαίνεται πως θα μπουν στη σειρά στα επόμενα επεισόδια. Μαζί με το παλιό καστ των ηθοποιών έχουν μπει και αρκετοί νέοι ηθοποιοί αλλά όπως όλα δείχνουν έρχονται κι άλλοι. Σήμερα, μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” η Νάνσυ Παραδεισανού έκανε μια αποκάλυψη αφού μας είπε πως στα επόμενα επεισόδια της σειράς, και συγκεκριμένα στο 6ο, θα δούμε την Κατερίνα Τσάβαλου.

Η Κατερίνα Τσάβαλου θα είναι η μπαργούμαν Μαρισόλ, η οποία θα δουλεύει στο νέο “Καφέ της Χαράς” που θα ανοίξει η Βάλια, αλλά λόγω μιας παρεξήγησης θα αντικατασταθεί από την Ζέτα Δούκα , η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στη σειρά επίσης στο ίδιο επεισόδιο. Δείτε στο βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή “Το Πρωινό” σχετικά με την “εισβολή” της Κατερίνας Τσάβαλου στο “Καφέ της Χαράς“.

Όλες οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων

Θα έρθει νέος γραμματικός στο Κολοκοτρωνίτσι που θα γίνει αντικείμενο ζήλιας για μένα. Θα θέλω να του κάνω τη ζωή μαρτύριο. Πάει να μου κλέψει έδαφος. Έχει επιτυχίες μεγάλες η Σταυρούλα» είπε χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνεντευξή του ο Περικλής Λιανός στην εκπομπή, Ευτυχείτε.

Στο Κολοκοτρωνίτσι με τον Μάνο να θέλει να μετατρέψει το οικογενειακό πατητήρι σε καινούργιο καφέ της Χαράς, η κατάσταση είναι εκρηκτική. Ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα του για να μιλήσουν για το επίμαχο θέμα της παραχώρησης του οικογενειακού πατητηριού στη Βάλια. Εκεί, ο Μάνος επισημαίνει στον πατέρα του ότι είναι αποφασισμένος και ο Πώποτας γίνεται έξαλλος. Του ζητάει να του παραδώσει τα κλειδιά όλων των περιουσιακών στοιχείων στα οποία έχει πρόσβαση και τον αποκληρώνει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments