Αθλητισμός

Παναθηναϊκός UEFA: Προσπάθεια για τερματισμό της τιμωρίας

Παναθηναϊκός UEFA: Προσπάθεια για τερματισμό της τιμωρίας
Παναθηναϊκός UEFA: Οι "Πράσινοι" σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσουν ακρόαση από τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα με σκοπό βάσει της εικόνας τους στα οικονομικά να "σβήσουν" την ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παναθηναϊκός UEFA: Το “Τριφύλλι” είναι ευδιάκριτο πως τους τελευταίους μήνες δείχνει να μπαίνει σε ρυθμούς κανονικότητας. Τα χρέη μπορεί να παραμένουν – αν και έχουν περιοριστεί αισθητά – ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου έχει πραγματοποιήσει μια αξιοπρόσεκτη προσπάθεια προκειμένου ο Παναθηναϊκός να “καθαρίσει” πλήρως και να επιστρέψει πλήρως σε κανονικούς ρυθμούς.

Αυτή την εικόνα μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Live Sport σκοπεύουν να φανερώσουν και στην UEFA, μιας και δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρουν πως οι “Πράσινοι” επιθυμούν να πραγματοποιήσουν συνάντηση με την αρμόδια επιτροπή ζητώντας βάσει του “νοικοκυρέματος” που έχουν προβεί τον τελευταίο καιρό την άρση της τιμωρίας τους για τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η διοίκηση του “Τριφυλλιού” τους τελευταίους μήνες έχει δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό του παρελθόντος. Πλέον όλοι οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου πληρώνονται στην ώρα τους, ενώ παράλληλα οι υποθέσεις διακανονισμών των οφειλών με παίκτες που αγωνίστηκαν στο παρελθόν με τα “πράσινα” κλείνουν θετικά η μία μετά την άλλη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ το αίτημα του Παναθηναϊκού να αποφύγει τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό παραμένει δύσκολη υπόθεση. Μέχρι στιγμής στα χρονικά της UEFA καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να αλλάξει την ετυμηγορία του ευρωπαϊκού θεσμού. Επίσης κάτι το οποίο οι Ευρωπαίοι έχουν πάντα ως προτεραιότητα είναι το FFP το οποίο στη περίπτωση του Παναθηναϊκού δεν έχει διαφοροποιηθεί, καθώς οι “πληγές” δεν κλείνουν λόγω εσόδων του “Τριφυλλιού” αλλά εξαιτίας καλής πρόθεσης της διοίκησης, η οποία καλύπτει οικονομικά τις υποθέσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments