Πολιτική

Νέα Δημοκρατία για Αλέξη Τσίπρα: “Αδιόρθωτος – Πάλι ψέματα” [vid]

Νέα Δημοκρατία για Αλέξη Τσίπρα: “Αδιόρθωτος – Πάλι ψέματα” [vid]
Νέα Δημοκρατία για Αλέξη Τσίπρα: Βίντεο στο twitter ανέβασε το κυβερνών κόμμα με τις δηλώσεις του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Νέα Δημοκρατία για Αλέξη Τσίπρα: Τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη συνέντευξη του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ, Ρόμπερτ Ο’ Μπράιαν, σχολίασε δηκτικά η Νέα Δημοκρατία, με ένα βίντεο το οποίο ανέβασε στο twitter, με λεζάντα “Αδιόρθωτος. Πάλι ψέματα από τον κ. Τσίπρα”.

O Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του αναφέρθηκε στη συνέντευξη του συμβούλου εθνικής ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ, Ρόμπερτ Ο’ Μπράιαν, που όπως ανέφερε ο κ. Τσίπρας, είπε “να μην είναι η Ελλάδα τόσο επιθετική με την Τουρκία γιατί σπρώχνει τη σημαντική αυτή χώρα εκτός ΝΑΤΟ”.

Ωστόσο στην τριτολογία του, όπως φαίνεται από το σχετικό βίντεο, ο κ. Τσίπρας δεν χρησιμοποίησε την ίδια διατύπωση για τις δηλώσεις Ο’ Μπράιαν, αφού, όπως προκύπτει από το σχετικό απόσπασμα συνέντευξης του Αμερικανού αξιωματούχου στην “Καθημερινή” που παρουσιάζεται στο σχετικό βίντεο, ούτε αυτή η διατύπωση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνει το ακριβές νόημα των δηλώσεων του συμβούλου του προέδρου των ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Νέα Δημοκρατία με τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments