Video

Best Friend’s Fear επεισόδιο 4: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 31/1 – Τρομοκρατήθηκε η Νάνσυ Παραδεισανού

Best Friend’s Fear επεισόδιο 4: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 31/1 – Τρομοκρατήθηκε η Νάνσυ Παραδεισανού
"Best Friend's Fear επεισόδιο 4: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (31/01/2020) επεισόδιο της εκπομπής του ΑΝΤ1.

“Best Friend’s Fear επεισόδιο 4: Για ακόμα μια φορά η εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα έρχεται για να καθηλώσει το κοινό της. Ο παρουσιαστής της τρομακτικής εκπομπής «υποδέχεται» μερικούς ακόμα ανυποψίαστους φίλους που έρχονται αντιμέτωποι με κινηματογραφικά στημένες φάρσες όπου το παράδοξο και το τρομακτικό γίνονται πραγματικότητα. Απόψε, Παρασκευή, στις 22:45 στον ΑΝΤ1. Ένα από τα θύματα που θα δούμε σήμερα το βράδυ είναι και η δημοσιογράφος της εκπομπής “Το Πρωινό” Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία πηγαίνει με τη φίλη της, Άννα Ζηρδέλη, σε ένα σπα. Τα πράγματα, όμως, δεν πάνε όπως τα περίμεναν.

Δείτε το τρέιλερ με όλα τα θύματα του Σάββα Πούμπουρα

Η φάρσα της προηγούμενης εβδομάδας στον Jerome Kaluta

Ένα από τα θύματα του Σάββα Πούμπουρα στο τρίτο επεισόδιο του Best Friend’s Fear ήταν ο καλλιτέχνης Jerome Kaluta. Ο μουσικός που μετρά 10 χρόνια στο χώρο της hip-hop και funk σκηνής έπειτα από παρότρυνση του φίλου του, Βίκτωρα, δέχτηκε να πάνε στο σπίτι ενός γνωστού, ο οποίος θα μετακόμιζε στο εξωτερικό, για να διαλέξουν ποια αντικείμενα θα ήθελαν να κρατήσουν.

Το σπίτι ωστόσο, σύμφωνα με το σχέδιο της φάρσας, άνηκε σε μία ομάδα αδίστακτων μαφιόζων που δεν άργησαν να φανούν. Όταν τα πράγματα προχώρησαν και ο Jerome άρχισε να αισθάνεται φόβο και αγωνία, μπήκε στο πλάνο ο Σάββας, αποκαλύπτοντας πως πρόκειται για πλάκα. Σημειώνεται ότι η φάρσα ήταν μια από τις πιο τρομακτικές του επεισοδίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments