Video

Δήμητρα Αλεξανδράκη My Style Rocks: Μπαίνει στο ριάλιτι μόδας για να προκαλέσει ταραχή

Δήμητρα Αλεξανδράκη My Style Rocks: Μπαίνει στο ριάλιτι μόδας για να προκαλέσει ταραχή
Δήμητρα Αλεξανδράκη My Style Rocks: Το μοντέλο θα μπει στο ριάλιτι και το σίγουρο είναι ότι θα ανάψει φωτιές.

Δήμητρα Αλεξανδράκη My Style Rocks: Τελικά είναι πραγματικότητα και το μοντέλο μπαίνει στο My Style Rocks. Έτσι λοιπόν εισβάλει σύντομα στο reality μόδας του ΣΚΑΪ και αναμένεται να προκαλέσει χαμό. “Μπαίνει αύριο, Παρασκευή, για το πρώτο γύρισμα. Υπέγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και από βδομάδα θα είναι στις οθόνες μας”, είπε στην εκπομπή Μεσημέρι #yes, η Νάνσυ Νικολαΐδου. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη που έγινε γνωστή μέσα από το Next Top Model και είχε πάρει μέρος και στο Nomads, δεν είναι άνθρωπος που μασάει τα λόγια της. Η άφιξή της στο πλατό του My Style Rocks είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα ανάψει φωτιές, τόσο στις συμπαίκτριές της όσο και στην κριτική επιτροπή.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εργάζεται ως μοντέλο και έχει λάβει συμμετοχή σε Διαγωνισμούς Ομορφιάς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μια σημαντική στιγμή στην καριέρα της στο modelling είναι η φωτογράφιση της στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Esquire, η οποία μπήκε στη λίστα με τις αγαπημένες του περιοδικού. Έχει πάρει μέρος σε πασαρέλες, φωτογραφίσεις μόδας, video clips ενώ έχει κάνει τηλεοπτικά guests και αρκετά εξώφυλλα. Εδώ και δύο χρόνια έχει το δικό της κανάλι στο YouTube με συμβουλές ομορφιάς.

Ακόμα, έχει ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, κάνει ιππασία και aerial yoga. Της αρέσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και το καρτ όμως μεγαλύτερή αγάπη έχει για την σκυλίτσα της, την Άισα, που με δυσκολία αποχωρίζεται. Η Δήμητρα επιθυμεί να ανακαλύψει τον εαυτό της μακριά από τις ανέσεις και την καλή ζωή αν και στο πίσω μέρος του μυαλού της, όπως η ίδια λέει, βρίσκεται και η νίκη. Το 2009, σε ηλικία 19 ετών, είχε πάρει μέρος στο Next Top Model.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments