Video

Γιώτα Νέγκα The 2Night Show: Αποκάλυψε το πραγματικό της ονοματεπώνυμο

Γιώτα Νέγκα The 2Night Show: Αποκάλυψε το πραγματικό της ονοματεπώνυμο
Γιώτα Νέγκα The 2Night Show: Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, δηλώνοντας μεταξύ άλλων, το πραγματικό της ονοματεπώνυμο.

Γιώτα Νέγκα The 2Night Show: Τη γνωστή τραγουδίστρια, Γιώτα Νέγκα, υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου στο “The 2night Show”, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι, καθώς και για την αναγνώριση που άργησε να έρθει, ενώ αποκάλυψε και τον ρόλο που παίζει η συντροφικότητα στη ζωή της. Ειδικότερα, σε μια απολαυστική συνέντευξη που έδωσε στον  Γρηγόρη Αρναούτουγλου, αποκάλυψε στο φινάλε της συζήτησής τους και ποιο είναι το πραγματικό της ονοματεπώνυμο.

 

Συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε:«Το Νέγκα δεν είναι το πραγματικό μου επίθετο. Το όνομα Νέγκα είναι καλλιτεχνικό μου τώρα, αλλά είναι το όνομα του πρώην συζύγου μου. Μου έχουν κάνει τρελές πλάκες με το Νέγκα και Mega, “όλοι Νέγκα”, “Νεγκαlicious” και διάφορα τέτοια. Το πραγματικό μου ονοματεπώνυμο είναι Παναγιώτα Τσεγρένη, απλά το Νέγκα το βρήκα πιο εύηχο», δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments