Video

Το Καφέ της Χαράς επεισόδιο 5: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 31/1 – Αποκαλύπτεται η κομπίνα του Περίανδρου

Το Καφέ της Χαράς επεισόδιο 5: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 31/1 – Αποκαλύπτεται η κομπίνα του Περίανδρου
Το Καφέ της Χαράς επεισόδιο 5: Όλα όσα θα δούμε σήμερα (31/01/2020) στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1.

Το Καφέ της Χαράς επεισόδιο 5: Ο Μάνος καταρρακώνεται και βασανίζεται από τύψεις βλέποντας τον πατέρα του σχεδόν ετοιμοθάνατο. Άλλωστε για την κρίσιμη κατάσταση του πατέρα του έχει αποφανθεί και ένας διάσημος παγκοσμίως καρδιοχειρουργός που έτυχε να περνάει απ’ το χωριό. Η Χαρά, όμως, με τη βοήθεια και του Μιχαήλ, αποκαλύπτει την κομπίνα του Περίανδρου. Μια νέα σύγκρουση θα επέλθει μεταξύ πατέρα και γιου, αλλά και μεταξύ Χαράς και Βάλιας.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας είδαμε πως: Όταν ο Περίανδρος ανακαλύπτει ότι ο Μάνος αποφάσισε να παραχωρήσει το οικογενειακό πέτρινο πατητήρι που έχει κληρονομήσει από την γιαγιά του για να στεγαστεί το καινούργιο Καφέ της Χαράς, παθαίνει έμφραγμα. Όλοι οι χωριανοί διατηρούν την κρυφή ελπίδα ότι θα τους συμπεριλάβει στη διαθήκη του. Παράλληλα, ο Φατσέας, εκμεταλλευόμενος τη θέση της πρώην συζύγου του που τώρα έχει γίνει δήμαρχος, παίρνει μίζες από τους χωριανούς για να τους κάνει ρουσφέτια. Η Χαρά, όταν ακούει ότι ο Περίανδρος χαροπαλεύει, έρχεται αντιμέτωπη με τα αισθήματα της.

Όλες οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων

Θα έρθει νέος γραμματικός στο Κολοκοτρωνίτσι που θα γίνει αντικείμενο ζήλιας για μένα. Θα θέλω να του κάνω τη ζωή μαρτύριο. Πάει να μου κλέψει έδαφος. Έχει επιτυχίες μεγάλες η Σταυρούλα» είπε χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνεντευξή του ο Περικλής Λιανός στην εκπομπή, “Ευτυχείτε”.

Στο Κολοκοτρωνίτσι με τον Μάνο να θέλει να μετατρέψει το οικογενειακό πατητήρι σε καινούργιο καφέ της Χαράς, η κατάσταση είναι εκρηκτική. Ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα του για να μιλήσουν για το επίμαχο θέμα της παραχώρησης του οικογενειακού πατητηριού στη Βάλια. Εκεί, ο Μάνος επισημαίνει στον πατέρα του ότι είναι αποφασισμένος και ο Πώποτας γίνεται έξαλλος. Του ζητάει να του παραδώσει τα κλειδιά όλων των περιουσιακών στοιχείων στα οποία έχει πρόσβαση και τον αποκληρώνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments