Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής [31/1/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής [31/1/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (31/1/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή  (31/1/20).

κριός

Έχεις επιλογές, σχετικά μ’ ένα ερωτικό σου θέμα. Αν δεν το έχεις διογκώσει στο μυαλό σου, τότε ίσως το δεις ρεαλιστικά. Θα είναι εύκολο να πείσεις τον εαυτό σου, ότι έχεις να αντιμετωπίσεις κάτι οδυνηρά περίπλοκο… αλλά τώρα αφορά, το πώς το βλέπεις. Αν επιλέξεις να το δεις με λιγότερο αποθαρρυντικό τρόπο, τότε θα ανακαλύψεις… πόσο διαχειρίσιμο είναι.

ταύρος

Υπάρχει μεγάλη άνεση στη σχέση σου, που σε βοηθάει πολύ…και θα υπάρξει κάτι αναμφισβήτητα χαλαρωτικό, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αν με τον εραστή σου, ψάχνετε δικαιολογίες για να βυθιστείτε στον αισθησιασμό …τότε η σχέση σας, θα γίνει πιο δυνατή και θα μπορείτε ν’ απολαύσετε μαζί τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Πάντα βέβαια στο μέτρο της λογικής.

δίδυμοι

Θα είναι σαφές τι είδους σχέση έχεις με ένα συγκεκριμένο άτομο… και τι έχει φανερωθεί πρόσφατα ή βρίσκεται στη διαδικασία αποκάλυψης. Μπορεί να σου αρέσει το πόσο βαθιά είναι τα συναισθήματά σου για κάποιον ή να γνωρίζεις πόσο πολύ σε αγαπάει. Μια ανοιχτή συζήτηση ανάμεσά σας, θα φανερώσει όλα όσα κρύβετε και οι δύο μέσα σας….και τα αποτελέσματα…θα είναι φανταστικά.

καρκίνος

Μια πολύ μεγάλη έμφαση που δόθηκε σε ζητήματα σταδιοδρομίας και επαγγελματικής προόδου πρόσφατα, χρειάστηκε να βάλει στο πίσω κάθισμα την ερωτική σου ζωή. Ωστόσο, μια υπέροχη υπενθύμιση για το πώς μπορεί να απολαύσεις τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή έρχεται. Η εγγύτητα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου ενισχύεται, αλλά ίσως χρειαστεί να πιέσεις τα εργασιακά σου θέματα… για να την απολαύσεις.

λέων

Μπορεί να νιώθεις κουρασμένη.. και μόνο με την ιδέα να ανακτήσετε με το ταίρι σου το παλιό έδαφος στη σχέση σας και ν’ ανοιχτείτε περισσότερο μεταξύ σας. Όμως μια τέτοια συζήτηση, θα εμφανιστεί πολύ σύντομα ανάμεσά σας. Προσπάθησε να μην αφήσεις αυτή την ανταλλαγή να γίνει κάτι αντίστοιχο με έναν αγώνα τένις, όπου επιστρέφεται η μπαλιά που λαμβάνεις. Αυτό που χρειάζεται τώρα, είναι η προθυμία και από τις δύο πλευρές να ακούσετε ο ένας τον άλλον. Βοήθησε… κάνοντας εσύ την αρχή!Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

παρθένος

Αν περιμένατε με το ταίρι σου ένα λόγο για να γιορτάσετε κάτι, τότε οι εξελίξεις, θα αποτελέσουν την τέλεια δικαιολογία. Ένα κοινό σας σχέδιο είναι έτοιμο να υλοποιηθεί ή πρόκειται να βάλετε ένα σχέδιο σε κίνηση… που όχι μόνο θα σας συγκινεί, αλλά θα θέλετε να το μοιραστείτε με όλο τον κόσμο. Το αποτέλεσμα, θα είναι περισσότερη εγγύτητα και οικειότητα…ανάμεσά σας.

ζυγός

Κάτι που αφορά τη σχέση σου, έχει την εξαιρετική δυνατότητα, να μετακινηθεί σε καινούργιο επίπεδο με κάποιο τρόπο. Ωστόσο για να συμβεί αυτό, πρέπει να δείτε και οι δύο πως τώρα μπορεί να μην συμφωνείτε με ένα συγκεκριμένο σχέδιο που αφορά την μελλοντική σας πορεία… αλλά στο μέλλον θα εμπλακείτε και οι δύο σ’ αυτό. Οι ερχόμενες εξελίξεις θα πρέπει να βοηθήσουν ώστε να σκεφτείτε τρόπους, για να κάνετε και οι δύο…..το απαραίτητο βήμα.

σκορπιός

Αν το αντικείμενο του πόθου σου είναι ευτυχισμένο, τότε είσαι κι εσύ. Θα ανακαλύψεις ότι οι βελτιωμένες σου ιδιότητες… βελτιώνονται ακόμη περισσότερο αυτή τη στιγμή. Και ίσως να μην έχεις πλέον κανένα πρόβλημα στο να κάνεις μια δύσκολη συζήτηση, αν είσαι σίγουρη, ότι θα ωφελήσει τον αγαπημένο σου. Απλά να είσαι προσεκτική σχετικά με τον τρόπο που εκφράζεις την αλήθεια σου. Μπορείς να τονίσεις τις απόψεις σου, χωρίς να το παρακάνεις.

τοξότης

Θα νιώθεις πιο έξυπνη τώρα, ειδικά αν μπορείς να καταλάβεις τι πρέπει να ειπωθεί ή να γίνει, για να έχει θετικό αντίκτυπο στη διάθεση του εραστή σου. Η ικανότητά σου να αισθάνεσαι τι θέλει ο αγαπημένος σου, πριν το πει….μπορεί ν’ αποδειχθεί πολύ χρήσιμή, γιατί θα ενθαρρύνει στην εγγύτητα της επικοινωνίας σας. Αξιοποίησε στο έπακρο αυτή την ικανότητα, για να δεχτείς τη σέξι κι αισθησιακή ενέργεια, που προσφέρεται.

αιγόκερως

Ακόμα κι αν υπάρχει κάτι τεταμένο ή κάτι που φαίνεται σαν ένα βαρύ σύννεφο που κρέμεται στη σχέση σου, θα αποδείξεις, πως η αγάπη τα κατακτά όλα. Είναι ενδιαφέρον, το πώς αυτό που συνήθως θεωρείται πρόβλημα, θα είναι ο καταλύτης που θα σε βοηθήσει να διαμορφώσεις ή να εμβαθύνεις τη σχέση σου. Είτε πρόκειται για μια συζήτηση που θα διασαφηνίσετε πως υποστηρίζετε ο ένας τον άλλον, ή για μια κοινή αντιμετώπιση και επίλυση ενός προβλήματος… θα έχει σίγουρα, ευχάριστες συνέπειες.

υδροχόος

Σκέφτεσαι ρεαλιστικά τη σχέση σου ή υπάρχει περίπτωση ν’ απογοητευθείς? Ίσως να σκέφτεσαι τέτοια πράγματα… γι’ αυτό είναι χρήσιμο και απαραίτητο να έχεις μια ρεαλιστική ή λογική στάση απέναντι σε ό, τι κι αν είναι αυτή η αγάπη…που θα σε βοηθήσει ν’ αναπτύξεις τη ζωή σου και στην οποία εστιάζεις τις ελπίδες σου. Συγκράτησε την απαισιοδοξία σου και κάνε ένα βήμα τη φορά στη σχέση σου. Και σύντομα όχι μόνο θα κάνεις μεγαλύτερα βήματα…αλλά θα διαπιστώσεις πως οι φόβοι σου είναι αβάσιμοι.

ιχθύες

Υπάρχουν πολλά που μπορείς να απολαύσεις στην ερωτική σου ζωή, αν παραμερίσεις τις αμφιβολίες σου. Αν υπάρχουν ερωτικά διλήμματα στη σχέση σου, θα σου δημιουργηθούν περισσότερα ερωτήματα, παρά απαντήσεις. Ωστόσο, ακόμη και όταν υπάρχει σύγχυση ή αβεβαιότητα, έχεις μια ρεαλιστική αντίληψη για το τι εκτυλίσσεται μέσα στη σχέση σου. Εμπιστεύσου το.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments