Ελλάδα

Mega Channel: Καθυστερεί η έναρξη του τηλεοπτικού προγράμματος

Mega Channel: Καθυστερεί η έναρξη του τηλεοπτικού προγράμματος
Mega channel: Η 3η Φεβρουαρίου δεν θα είναι τελικά η ημερομηνία έναρξης του τηλεοπτικού προγράμματος από το Μεγάλο Κανάλι.

Με ανυπομονησία περιμένουν τα εκατομμύρια των Ελλήνων τηλεθεατών αλλά και των ομογενών την έναρξη του Mega Channel, του τηλεοπτικού σταθμού που μεγάλωσε γενιές και γενιές, ενώ είχε μπει για τα καλά στην ζωή μας μέχρι τον Οκτώβριο του 2018 όταν και έπεσε “μαύρο” στις οθόνες μας. Από τον Νοέμβριο του 2019 όταν και πέρασε στα χέρια της Alter Ego η επιθυμία για τους τηλεθεατές να δουν και πάλι το σήμα του Μεγάλου Καναλιού, να παρακολουθήσουν θρυλικές σειρές, αλλά και εκπομπές έγινε κορυφώθηκε, όταν πριν από καιρό πληροφορίες ήθελαν την πρεμιέρα του καναλιού να γίνεται στις 3 Φεβρουαρίου του 2020.

Σύμφωνα όμως με νέες πληροφορίες κάτι τέτοιο δεν θα γίνει και αυτό γιατί υπάρχουν μια σειρά λόγων που καθιστούν την αναβολή της πρεμιέρας αναγκαία. Πρώτος και βασικός λόγος είναι το γεγονός πως η ιδιοκτησία της Alter Ego έχει καταστήσει σαφές από την πρώτη στιγμή στους ανθρώπους που “τρέχουν” το κανάλι να είναι όλα στην εντέλεια γιατί αυτό είναι το χρέος τους προς τους τηλεθεατές, αλλά και στην ίδια την ιστορία του Mega Channel.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει ένα πρόσθετο βάρος στους επικεφαλής του καναλιού οι οποίοι φαίνεται να έχουν ζητήσει περισσότερο χρόνο πράγμα που όπως όλα δείχνουν, θα πάρουν, έτσι ώστε όλα να είναι τέλεια όταν βγει στον αέρα το κανάλι. Άλλος ένας λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο σταθμός έχει πάρει καινούργια μηχανήματα με τα οποία φαίνεται ότι δεν έχουν εξοικειωθεί ακόμη οι εργαζόμενοι οι οποίοι ζήτησαν και εκείνοι λίγο χρόνο ώστε στην πρεμιέρα αλλά και στην συνέχεια να μην υπάρξει κανένα τεχνικό ή άλλου είδους πρόβλημα.  Τέλος εκκρεμούν και κάποιοι νομικοί λόγοι οι οποίοι έχουν προστεθεί στους παραπάνω που καθυστερούν την έναρξη του προγράμματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments