Lifestyle

Caroline De Souza: “Νόμιζα ότι θα πεθάνω”

Caroline De Souza: “Νόμιζα ότι θα πεθάνω”
Caroline De Souza: Η σύζυγος του Βασίλη Χήτου, μίλησε για το σοκαριστικό ατύχημα που είχε μαζί με τον σύζυγο της, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Caroline De Souza: Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο  Βασίλης Χήτος, ιδιοκτήτης της εταιρείας Ζαγόρι και η σύζυγός του Καρολίνα ντε Σόουζα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε παράδρομο της Ιονίας Οδού. Το ζευγάρι κατάφερε να βγει χωρίς τραυματισμό από το διαλυμένο αυτοκίνητο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η σύγκρουση ήταν σφοδρή, ενώ αιτία της εκτροπής του οχήματος ήταν το κλατάρισμα πίσω ελαστικού.

Η σχεδιάστρια και σύζυγος του Βασίλη Χήτου μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου για το σοκαριστικό περιστατικό, συγκεκριμένα ανέφερε:”Όλα γίνανε πολύ γρήγορα. Βλέπαμε τη βενζίνη να τρέχει δίπλα στο αυτοκίνητο, ξαφνικά σκάει το λάστιχο και το αυτοκίνητο χάνει την πορεία του, πέσαμε ανάποδα”, ανέφερε η Καρολίνα. Ενώ εκείνη τη στιγμή από τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκε η σχεδιάστρια ήταν πως αφού δεν πέθανε ακόμα, θα πάρει φωτιά το αυτοκίνητο. Στο μεταξύ, η ίδια δεν δίστασε να ευχαριστήσει όλους όσοι τους βοήθησαν να σωθούν, περιγράφοντας συγκεκριμένα πως μία κοπέλα τη βοήθησε να απεγκλωβιστεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments