Lifestyle

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Μια playmate στο My Style Rocks

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Μια playmate στο My Style Rocks
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η ξανθιά καλλονή έχει καταφέρει να κερδίσει με το.... καλημέρα το τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΙ και όπως φαίνεται και από την εικόνα δεν της ήταν καθόλου δύσκολο.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ο νέος κύκλος του My Style Rocks είναι γεγονός. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ επανέφερε τη συνήθεια που έγινε λατρεία τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες τηλεθεατές. Το γυναικείο φύλλο παρακολουθεί το ριάλιτι μόδας παίρνοντας ιδέες για ντύσιμο και στιλ. Οι άνδρες ωστόσο έχουν άλλα κριτήρια, για τα οποία το κανάλι φρόντισε να τα απογειώσει κερδίζοντας και τον κάθε δύσπιστο.

Ένα λαμπρό παράδειγμα είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η ξανθιά καλλονή που με τις εμφανίσεις της στο σόου κόβει την ανάσα του ανδρικού πληθυσμού. Η 34χρονη έχει τον τρόπο να γοητεύει με την παρουσία και το ταμπεραμέντο της τοποθετώντας το όνομά της στη κορυφή των προτιμήσεων του ανδρικού κοινού. Όμως η όμορφη επιχειρηματίας εκτός του My Style Rocks έχει να παραθέσει και ένα πλούσιο παρελθόν.

Σε νεαρή ηλικία – λίγοι θυμούνται ή γνώριζαν – η Ευρυδίκη είχε πάρει μέρος στα βραβεία Playmate. Ο χώρος του μόντελινγκ δεν την κέρδισε ποτέ με αποτέλεσμα λίγα χρόνια αργότερα να ασχοληθεί με τη μόδα από από διαφορετικό μετερίζι. Έγινε επιχειρηματίας δημιουργώντας τη δική της σειρά κοσμημάτων, ωστόσο τώρα αυτά έχουν μείνει αρκετά πίσω αφού εδώ και λίγο καιρό ασχολείται αποκλειστικά με τη παρουσία της στο My Style Rocks.

Και να πούμε την αλήθεια, άξιζε ο κόπος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments