Video

Kendall Jenner στην Ellen DeGeneres: Έγινε cheerleader και εντυπωσίασε με τις φιγούρες της [vid]

Kendall Jenner στην Ellen DeGeneres: Έγινε cheerleader και εντυπωσίασε με τις φιγούρες της [vid]
Kendall Jenner: Η έκπληξη που της επιφύλασσε η Ellen DeGeneres.

Kendall Jenner: Το μοντέλο βρέθηκε στη εκπομπή της Ellen DeGeneres. Η Kendall που όταν πήγαινε σχολείο ήταν cheerleader, έμεινε έκπληκτη όταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης της με την παρουσιάστρια, εμφανίστηκε ξαφνικά στο πλατό η ομάδα cheerleader του Navaro College με την coach τους, Morgan Simianer, τους οποίους γνωρίσαμε μέσα από τα ντοκιμαντέρ του Netflix, Cheer.

«Έχω μια έκπληξη για εσένα», είπε η Simianer στη Jenner, όταν τη συνάντησε, προσθέτοντας στη συνέχεια: «Σου χαρίζω μια από τις στολές μας, γιατί όταν κι αν φόρας σου πάει τέλεια». Όταν η Jenner φόρεσε τη στολή, ακολούθησε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και έκανε μαζί τους κάποιες κινήσεις Cheerleading.

Δείτε το βίντεο:

Η Kendall Jenner είναι μοντέλο και τηλεοπτική προσωπικότητα, γνωστή για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι “Keeping Up with the Kardashians” αφού είναι μέλος της γνωστής οικογένειας των Καρτασιάνς(17 σεζόνς). Σαν μοντέλο έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες μόδας του κόσμου, φορώντας ρούχα μεγάλων σχεδιαστών της Νέας Υόρκης (New York Fashion Week) , του Μιλάνου και του Παρισιού.  Επίσης έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα περιοδικών μόδας (Vogue, Teen Vogue, Harper’s Bazzar, GQ και άλλα πολλά), έχει περπατήσει σε σόου μόδας της Victoria’s Secret και ενεργεί ως πρεσβευτής της μάρκας καλλυντικών Estée Lauder σε διαφημιστικές καμπάνιες.Net worth $18 million.

Γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου του 1995 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια από τις Κρις Τζένερ και Κέιτλιν Τζένερ (πρώην Μπρους Τζένερ αφού μπήκε στην διαδικασία αλλαγής φύλου). Έχει μια μικρότερη βιολογική αδελφή, την Κάιλι (ιδιοκτήτρια τών Kylie Cosmetics), καθώς και οχτώ μεγαλύτερα ετεροθαλή αδέλφια.

Τους Μπερτ, Κέισι, Μπράντον και Μπρόντι από τους προηγούμενους γάμους του πατέρα της και τους Κιμ, Κόρτνεϊ, Κλοέ και Ρομπ Καρντάσιαν, από το προηγούμενο γάμο της μητέρας της. Μεγάλωσε στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια και αποφοίτησε από τα σχολεία Sierra Canyon School και Yorkshire High School.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments