Αθλητισμός

ΑΕΚ: Αραούχο με φόντο το καλοκαίρι

ΑΕΚ: Αραούχο με φόντο το καλοκαίρι
ΑΕΚ: Ο Αραούχο επέστρεψε στην Ελλάδα για να μείνει με φόντο το καλοκαίρι.

Σίγουρα η έλευση του Σέρχιο Αραούχο, θα αυξήσει τον ανταγωνισμό στην επίθεση της ΑΕΚ, δημιουργεί προσδοκίες στην εξέδρα και συνάμα οριοθετεί κάμποσες εξελίξεις για το καλοκαίρι. Πάντως, όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», το ρεπορτάζ από τα Κανάρια Νησιά για τον 28χρονο επιθετικό κάνει λόγο για απουσία κινήτρου με τον Πέπε Μελ (σ.σ. τεχνικό της Λας Πάλμας) εξαρχής να ΄χει δώσει το «πράσινο» φως για την αποχώρησή του πέραν του συμβολαίου-αγκάθι που ήταν δυσβάσταχτο για τους «νησιώτες».

Συνάμα, μην ξεχνάτε πως το πρώτο φετινό τρίμηνο ο Σέρχιο Αραούχο ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού. Ο Αραούχο επέστρεψε στην Ελλάδα για να μείνει με φόντο το καλοκαίρι.

Θυμίζουμε ότι ο Αραούχο θα αγωνιστεί μέχρι το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού. Η Ένωση διατηρεί υποχρεωτική οψιόν αγοράς και μόλις αυτή ενεργοποιηθεί θα ισχύσει το συμβόλαιο τριών ετών που έχει ήδη υπογράψει ο παίκτης. Μετά τις υπογραφές ο 28χρονος φόρεσε και πάλι την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. Ο πρώην παίκτης της Λας Πάλμας πήρε το νούμερο «11».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments