Αθλητισμός

Αμπέλ Φερέιρα ΠΑΟΚ: Ο κρίσιμος Φεβρουάριος του Πορτογάλου

Αμπέλ Φερέιρα ΠΑΟΚ: Ο κρίσιμος Φεβρουάριος του Πορτογάλου
Αμπέλ Φερέιρα ΠΑΟΚ: Τα αποτελέσματα, αλλά και η εικόνα της ομάδςς θα αποδειχθούν καθοριστικοί παράγοντες για την επόμενη μέρα του Πορτογάλου προπονητή.

Αμπέλ Φερέιρα ΠΑΟΚ: Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να έχει τον Δικέφαλο του Βορρά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, όμως δεν έχει πείσει τους φίλους του ΠΑΟΚ με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τους. Κακά τα ψέματα δεν έχει φτάσει ούτε στο ελάχιστον το «δέσιμο» με την εξέδρα που είχε ο προκάτοχός του, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μάλιστα και αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν είναι ευχαριστημένοι με τον Αμπέλ Φερέιρα, καθώς πιστεύουν πως τους αδικεί, αφήνοντάς τους στον πάγκο. Αρκετά είναι τα σύννεφα που έχουν μαζευτεί πάνω από τον Πορτογάλο προπονητή που έχει μπροστά του έναν πολύ κρίσιμο μήνα. Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των αποφάσεων για το μέλλον του Πορτογάλου στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του τρία παιχνίδια με Παναθηναϊκό (1 για πρωτάθλημα, 2 για το Κύπελλο), δύσκολη αποστολή στη Λάρισα και υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την 1η θέση των πλέι οφ της Super League. Τα αποτελέσματα, αλλά και η εικόνα του ΠΑΟΚ θα αποδειχθούν καθοριστικοί παράγοντες για την επόμενη μέρα του 41χρονου Πορτογάλου προπονητή.

Φυσικά απομάκρυνση του Φερέιρα αυτή τη χρονική στιγμή δεν είναι πιθανή, εκτός και αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί απο το Κύπελλο Ελλάδος και υπάρξουν εξελίξεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments