Αθλητισμός

Εμάνουελ Ινσούα μεταγραφή: Δεν περίμεναν κάτι από την Αλ Ουάχντα οι “πράσινοι”

Εμάνουελ Ινσούα μεταγραφή: Δεν περίμεναν κάτι από την Αλ Ουάχντα οι “πράσινοι”
Εμάνουελ Ινσούα μεταγραφή: Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν αναθάρρησαν όταν έμαθαν το ενδιαφέρον της Αλ Ουάχντα.

Εμάνουελ Ινσούα μεταγραφή: Ο Αργεντινός αποτελεί την πρώτη επιλογή του Γιώργου Δώνη για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο έμπειρος μπακ έχει δείξει ότι είναι ένας παίκτης με εμπειρία και αρκετή ποιότητα. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάνει προσπάθειες να τον κρατήσουν, αλλά κάτι τέτοιο αποδείχθηκε δύσκολο.

Ο Ινσούα αξιώνει ένα ποσό που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να προσφέρει στην παρούσα φάση. Πριν λίγο καιρό υπήρχαν δημοσιεύματα που έλεγαν ότι το τριφύλλι θα κοιτάξει να πουλήσει τον παίκτη των Ιανουάριο. Παρά το ενδιαφέρον που υπήρχε ο παίκτης έμεινε στην ομάδα και υπάρχει η ελπίδα να ανανεώσει μέχρι να τελειώσει η χρονιά. Βέβαια υπάρχει και ο κίνδυνος να υπογράψει ανά πάσα στιγμή σε άλλη ομάδα.

Δεν τρελάθηκαν με το ενδιαφέρον της Αλ Ουάχντα

Τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών φούντωσαν τα σενάρια που ήθελαν μια ομάδα από τα Εμιράτα να είναι έτοιμη να κάνει πρόταση για τον παίκτη. Τελικά αυτή ήταν η Αλ Ουάχντα του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στην ομάδα τους τελευταίους μήνες και ήθελε να κάνει κάποιες μεταγραφές με παίκτες που γνωρίζει καλά από την Ελλάδα.

Στον Παναθηναϊκός δεν έδειξαν αισιόδοξοι όταν έμαθαν το ενδιαφέρον για τον Ιανσούα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η συγκεκριμένη ομάδα ενδιαφέρθηκε και για άλλους παίκτες που παίζουν στη χώρα μας, αλλά δεν προχώρησαν ποτέ σε ικανοποιητική πρόταση. Κάπως έτσι ο παίκτης έμεινε στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της χρονιάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments