Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο: Τον ξεκουράζει ο Μάρτινς στο Κύπελλο

Ρούμπεν Σεμέδο: Τον ξεκουράζει ο Μάρτινς στο Κύπελλο
Ρούμπεν Σεμέδο: Ο Πορτογάλος αμυντικός κάνει κάποια επιπόλαια λάθη τον τελευταίο καιρό και ο Μάρτινς θέλει να τον ξεκουράσει.

Ρούμπεν Σεμέδο: Ο Πορτογάλος αμυντικός είναι ο βράχος της άμυνας του Ολυμπιακού. Από τα πρώτα παιχνίδια του με την ερυθρόλευκη φανέλα έδειξε οτι δεν πρόκειται να βγει από την ενδεκάδα των Περαιωτών, κάνοντας τον Πέδρο Μάρτινς να χαμογελά, ξέροντας ότι μπορεί να έχει το κεφάλι του ήσυχο για την άμυνα. Για τη μία θέση τουλάχιστον.

Ο Σεμέδο μετράει ήδη 30 συμμετοχές φέτος με τον Ολυμπιακό, έχοντας σκοράρει και 5 φορές μάλιστα. Οι επιδόσεις τους από την αρχή τη σεζόν είναι εξαιρετικές, όμως τον τελευταίο καιρό ο Πορτογάλος δείχνει μία μικρή πτώση. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ με μία απερίσκεπτη ενέργεια μετά το τέλος του παιχνιδιού πήρε κόκκινη κάρτα και έχασε το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το περασμένο Σάββατο δεν υπολόγισε καλά, έχασε την κατοχή της μπάλας και στη συνέχεια έκανε πέναλτι. Ο Πέδρο Μάρτινς έχει παρατηρήσει την όλη κατάσταση του Σεμέδο και είχε τετ-α-τετ με τον συμπατριώτη του. Όχι για να του κάνει παρατηρήσεις, αλλά για να καθαρίσει το μυαλό του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού.

Ο Σεμέδο είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον παιχνίδι του Κυπέλλο με την Λαμία, αλλά είναι πιθανόν ο Μάρτινς να επιλέξει να τον αφήσει στον πάγκο για να ξεκουραστεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments