Video

Γιώργος Τσαλίκης Καλό Μεσημεράκι: Έγινε τραγουδιστής των Alcatrash για τον Νίκο Μουτσινά

Γιώργος Τσαλίκης Καλό Μεσημεράκι: Έγινε τραγουδιστής των Alcatrash για τον Νίκο Μουτσινά
Γιώργος Τσαλίκης Καλό Μεσημεράκι: Ο αντιδήμαρχος Περιστερίου τραγούδησε με τους Alcatrash στην έναρξη της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά.

Γιώργος Τσαλίκης Καλό Μεσημεράκι: Χωρίς τον τραγουδιστή των Alcatrash πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια φορά η έναρξη της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά. Ο Πέτρος Πυλαρινός, που απουσίαζε από την εκπομπή και την προηγούμενη Παρασκευή, δεν βρέθηκε ούτε σήμερα στο πόστο του. Ο λόγος που δεν μπορεί να βρίσκεται στην εκπομπή είναι, σύμφωνα με τον Νίκο Μουτσινά είναι μια ίωση που τον ταλαιπωρεί.

Μάλιστα ο παρουσιαστής του ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στέλνοντάς του την αγάπη του. Βέβαια η θέση του Πέτρου δεν έμεινε κενή, αφού πίσω από το μικρόφωνο βρέθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης. “Ευχαριστούμε πάρα πολύ Γιώργο που είσαι εδώ, αγαπούμε και εσένα και τον Δήμο Περιστερίου που σε έχει φιλοξενήσει ” είπε χιουμοριστικά ο Νίκος Μουτσινάς για να καλωσορίσει τον ταλαντούχο καλλιτέχνη.

Ο αντιδήμαρχος Περιστερίου που αγαπάει το τραγούδι, πέρα από τα κοινά, υποστηρίζει το αντικείμενο του με πάθος χωρίς να προβληματίζεται για τα αρνητικά σχόλια που ενίοτε καταδικάζουν την ενασχόλησή του με τα δύο διαφορετικά επαγγέλματα.

Δείτε το απόσπασμα με την έναρξη της εκπομπής και τον Γιώργο Τσαλίκη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments