Video

Πέτα τη Φριτέζα επεισόδιο 31: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 3/2 – Χαμός με τον ιδιοκτήτη της Λαγουδέρας

Πέτα τη Φριτέζα επεισόδιο 31: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 3/2 – Χαμός με τον ιδιοκτήτη της Λαγουδέρας
Πέτα τη Φριτέζα επεισόδιο 31: Όλα όσα θα δούμε σήμερα (03/02/2020) στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1.

Πέτα τη Φριτέζα επεισόδιο 31: Η λυκοφιλία της Μαριέττας και της Φωτεινής δείχνει να αντέχει στις φιτιλιές που πάει να βάλει η Λούνα, το δυνατό χτύπημα όμως έρχεται να δώσει ο Λάκης που προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τη Μαριέττα. Και ενώ το νέο του γάμου του Αντρέα με τη Λούνα έχει αναστατώσει τους πάντες η έρευνα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Λαγουδέρας φέρνει νέες εκπλήξεις. Ο Αντρέας θέλει η Λούνα να αισθανθεί όσο καλύτερα γίνεται ως μέλος της νέας της οικογένειας.

Ο Μαμαντού έχει δεχτεί πρόταση για να γίνει τραγουδιστής, αλλά δεν ξεχνάει την Παυλίνα που θέλει να τη βάλει στο παιχνίδι προκαλώντας τον Μένιο. Η Λούνα κάνει μεγάλη προσπάθεια να δείξει ότι θα είναι μια καλή μητριά για τον Σωκράτη αλλά εκείνος της κάνει το χειρότερο καψώνι που θα μπορούσε να φανταστεί.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο τελευταίο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Κίμωνας τεστάρει την ενδεχόμενη συνεννόηση ανάμεσα σε Μαριέττα και Φωτεινή την ίδια στιγμή που η έρευνα για την Λούνα φουντώνει. Η Πέτρα αρνείται να καλωδιώσει το σπίτι του Αντρέα για το καλό του Σωκράτη αλλά άθελά της, του δίνει μια συμβουλή που θα βοηθήσει να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Λαγουδέρας με το νέο να πέφτει σαν κεραυνός στο μαγαζί.

Ανάλογος κεραυνός πέφτει στο κεφάλι της Ζαμπέλας όταν η Λούνα της βάζει να δει ένα άκρως αποκαλυπτικό βίντεο του Αλέκου. Η Λούνα στριμώχνεται και δεν έχει άλλη επιλογή απ’ το να κάνει το χατίρι του Αντρέα και να λαβώσει για τα καλά τα όνειρά της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments