Video

Total Football: Διαφωνία Κάκου – Βέργη για το ντέρμπι [vid]

Total Football: Διαφωνία Κάκου – Βέργη για το ντέρμπι [vid]
Total Football: Το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση στο πλατό της εκπομπής.

Total Football: Το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ τα είχε όλα. Γκολ, φάσεις, ένταση και κάποιες στιγμές που σημαδεύτηκαν από τις διαιτητικές αποφάσεις. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ακολούθησε η εκπομπή Total Football στο Open Tv. Όπως συμβαίνει μετά από κάθε αγωνιστή, ο Τάσος Κάκος κλήθηκε να σχολιάσει τις αποφάσεις του διαιτητή.

Τότε ξεκίνησε μια διαφωνία με τον δημοσιογράφο, Βασίλη Βέργη που επίσης είναι σχολιαστής στο πάνελ. Αφορμή στάθηκε η φάση με τον Δημήτρη Γιαννούλη. Ο πρώην Κερκυραίος διαιτητής τόνισε ότι σωστά δεν αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, ενώ τόνισε και ότι υπάρχει πέναλτι πάνω στον Λημνιό από το μαρκάρισμα του Χρήστου Δώνη.

Ο Βασίλης Βέργης αντέδρασε αμέσως. Ενώ ο Τάσος Κάκος εξηγούσε πως δεν υπάρχει πρόθεση, ο Βασίλης Βέργης απαντούσε… «ναι, αλλά τον χτύπησε». Εκεί βέβαια που η διαφωνία έγινε ακόμα πιο έντονη ήταν στη φάση του Δώνη με τον Λημνιό. «Πατάει η γραμμή, είναι πέναλτι», έλεγε ο Κάκος. «Είναι καθαρό εκτός περιοχής», η απάντηση του Βέργη.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments