Ελλάδα

Mega Euroleague: Παιχνίδια της διοργάνωσης στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Mega Euroleague: Παιχνίδια της διοργάνωσης στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη
Mega Euroleague: Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Νότιγχαμ Φόρεστ, έχει βάλει στόχο το «Μεγάλο Κανάλι» να πρωταγωνιστεί στην ελληνική τηλεόραση.

Mega Euroleague: Τέλος στις αναβολές της πρεμιέρας του τηλεοπτικού σταθμού. Ανήμερα της εορτής των ερωτευμένων (14 Φεβρουαρίου) αναμένεται η Mega-λη πρεμιέρα με τους ιθύνοντες να τρέχουν όσο γίνεται γρηγορότερα για να προλάβουν και να είναι όλα έτοιμα. Αν και επίσημη ανακοίνωση ακόμη δεν υπάρχει από το γραφείο τύπου του σταθμού, πληροφορίες θέλουν όλες τις ομάδες των εκπομπών να κάνουν δοκιμαστικά και πρόβες προκειμένου όλα να είναι έτοιμα τη σωστή στιγμή.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης του σταθμού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ετοιμάζει σπουδαία πράγματα μετά την πρεμιέρα του καναλιού, προκειμένου να εκτοξεύσει το Mega. Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Νότιγχαμ Φόρεστ, έχει βάλει στόχο το «Μεγάλο Κανάλι» να πρωταγωνιστεί στην ελληνική τηλεόραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Alter Ego έδωσε τα χέρια με τη Nova για να μεταδίδει κάθε Πέμπτη και Παρασκευή τα παιχνίδια της Euroleague μαγνητοσκοπημένα μετά τα μεσάνυχτα. Μάλιστα το πρόγραμμα του σταθμού αναμένεται να ενταχθούν και οι αγώνες του αγγλικού κυπέλλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments