Video

Άγγελος Αντωνόπουλος Ενώπιος Ενωπίω: “Ο Τσίπρας ήταν χαρισματικός, αλλά σε πολλά μας βρήκε αντίθετους

Άγγελος Αντωνόπουλος Ενώπιος Ενωπίω: “Ο Τσίπρας ήταν χαρισματικός, αλλά σε πολλά μας βρήκε αντίθετους
Άγγελος Αντωνόπουλος για Αλέξη Τσίπρα: Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τον πρώην πρωθυπουργό.

Άγγελος Αντωνόπουλος για Αλέξη Τσίπρα: Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν συνηθίζει να δίνει συνεντεύξεις. Μια από τις σπάνιες φορές ήταν στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου.  Ο Άγγελος Αντωνόπουλος μίλησε για όλους και για όλα. Ξεκίνησε με την σχέση που είχε με την Τζένη Καρέζη, ενώ αναφέρθηκε και στις αριστερές τους πεποιθήσεις. “Η Καρέζη όταν τσαντιζόταν εμένα και τον Κώστα μας έλεγε κομμουνισμένους”, αποκάλυψε, ενώ αμέσως μετά μίλησε για τις αριστερές του πεποιθήσεις.

Ο Άγγελος Άντωνόπουλος μίλησε για την πολιτική, τονίζοντας ότι έχει μια ενοχή διότι δεν υπήρξε τόσο μάχιμος όσο θα ήθελε. «Μου έγιναν προτάσεις, όχι μόνο από το ΚΚΕ αλλά και από άλλα κόμματα. Το μόνο που με εξιλέωνε ήταν ότι έκανα αυτή τη δουλειά. Ήταν ένα ανάχωμα από το οποίο και εγώ μπορώ να βγαίνω δικαιωμένος για αυτά που πιστεύω» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Η σχέση του με την πολιτική

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι κατά καιρούς του έχουν γίνει προτάσεις να κατέβει στην πολιτική. Τόνισε ότι του είχε γίνει κρούση από το ΚΚΕ. «Μου έγιναν προτάσεις, όχι μόνο από το ΚΚΕ αλλά και από άλλα κόμματα. Το μόνο που με εξιλέωνε ήταν ότι έκανα αυτή τη δουλειά. Ήταν ένα ανάχωμα από το οποίο και εγώ μπορώ να βγαίνω δικαιωμένος για αυτά που πιστεύω» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά δεν μας δικαίωσε για την αρχική μας εκτίμηση, μπορώ να πω ότι ο Τσίπρας ήταν χαρισματικός, για πολλά πράγματα μας βρήκε αντίθετους όμως, αστικό κόμμα με αριστερό αφήγημα» συμπλήρωσε. Εκτός από τα πολιτικά, ο Αγγέλος Αντωνόπουλος μίλησε για τον έρωτα και τι ρόλο έπαιξε στη ζωή του. «Ο έρωτας για μένα υπήρξε ένα σημαντικό στοιχείο της ζωής μου», αποκάλυψε ο Άγγελος Αντωνόπουλος .«Δεν ήμουν κατακτητής αλλά ήμουν κατακτημένος και αυτό μου άρεσε πάρα πολύ», δήλωσε ο ίδιος.

Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τη θρησκεία. «Ήμουνα στη θεωρία τόσο πιστός στην Αριστερά αλλά επειδή είχα από νέος ξεκινήσει να είμαι θρησκευόμενος, δεν είδα τα δύο αυτά να συγκρούονται», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments