Video

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 97: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 4/2 – Η Χριστίνα νοιάζεται πραγματικά τον Βρανά

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 97: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 4/2 – Η Χριστίνα νοιάζεται πραγματικά τον Βρανά
Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 97: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (04/02/2020) επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 97: O Στρατής προσπαθεί να πείσει την Κική να μη διακόψει την εγκυμοσύνη και η Κική του θέτει όρο να μείνουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη κάνοντας μια νέα αρχή. Παράλληλα, τα γενέθλια της Μυρτώς γίνονται αφορμή για να συναντηθεί ξανά η οικογένεια Μπούμπλη και η Μυρτώ ζητάει σαν χάρη από τους γονείς της να περάσουν το βράδυ μαζί. Την ίδια ώρα, η Μόνικα αποκαλύπτει στον Μάνο ότι το σχέδιο της επένδυσης ανήκει στη Μελίνα κι εκείνος, εκνευρισμένος, την επισκέπτεται ζητώντας της τον λόγο που επέστρεψε στις ζωές τους.

Ο Σωτήρης ανακαλύπτει ότι η Χριστίνα νοιάζεται πραγματικά για τον Βρανά, ενώ ο Αλέξης πληροφορείται στο συμβούλιο των μετόχων για την ύπαρξη της Μελίνας. Μια Μελίνα που δέχεται στη σουίτα της την απρόσμενη επίσκεψη ενός προσώπου, που έρχεται και θα τα ανατρέψει όλα.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Στρατής, σοκαρισμένος, ανακαλύπτει πως αυτήν την φορά η Κική είναι έγκυος στα αλήθεια και πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να την φέρει πίσω. Είναι, όμως, διατεθειμένη η Κική να δώσει ακόμα μια ευκαιρία στη σχέση τους; Παράλληλα, η Δάφνη αρχίζει να υποψιάζεται τα ψέματα που την έχει φλομώσει ο Αλέξης, αλλά αποφασίζει να κρατήσει μια ψύχραιμη στάση προκειμένου να τον ξεσκεπάσει. Την ίδια ώρα, ένα παιχνίδι ανάμεσα στην Ξένια, τη Σμαράγδα, τον Θεοχάρη, τη Μυρτώ και τον Μάνο θα βγάλει την αλήθεια του καθενός με απρόσμενα αποτελέσματα, ενώ απ’ την άλλη η Μόνικα κινδυνεύει να χάσει τα χρήματα απ’ τον λαχνό.

Ο Βρανάς και η Μελίνα συνεχίζουν με επιτυχία το σχέδιό τους, με τον μεν Βρανά να προσπαθεί να ξανακερδίσει την εύνοια του Σωτήρη, τη δε Μελίνα τον έρωτά του. Η Βενετία αποφασίζει να μάθει τι εστί Μελίνα Στάμου, ενώ η Χριστίνα θα παραδεχτεί μπροστά στον Βρανά κάτι που θα πυροδοτήσει νέες εξελίξεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments