Video

Πάνος Ιωαννίδης MasterChef: Αρνήθηκε να δοκιμάσει ριζότο διαγωνιζόμενου [vid]

Πάνος Ιωαννίδης MasterChef: Αρνήθηκε να δοκιμάσει ριζότο διαγωνιζόμενου [vid]
Πάνος Ιωαννίδης MasterChef: Ο κριτής του διαγωνισμού μαγειρικής δεν μπήκε καν στον κόπο να δοκιμάσει ένα πιάτο με ριζότο.

Πάνος Ιωαννίδης MasterChef: Ο γνωστός σεφ ασχολείται κυρίως με την Ιταλική κουζίνα. Ένα από τα αγαπημένα του πιάτα είναι το ριζότο. Μπορεί να ακούγεται εύκολο, αλλά το συγκεκριμένο πιάτο είναι αρκετά δύσκολο στην εκτέλεση του. Αρκετοί διαγωνιζόμενοι έχουν πάει στο φετινό MasterChef φτιάχνοντας μια παραλλαγή της γνωστής Ιταλική συνταγής.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που προσπάθησαν να εντυπωσιάζουν τον Πάνο Ιωαννίδη ήταν ο Γιώργος. Ο συγκεκριμένος παίκτης έδειξε σίγουρος για τις ικανότητες του. Ωστόσο στην πράξη τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Όταν πήγε μπροστά στους τρεις κριτές για να τελειώσει το πιάτο του φάνηκαν τα πρώτα προβλήματα. Ο Πάνος Ιωαννίδης του έκανε παρατήρηση καθώς έφτιαξε το ριζότο σε τηγάνι και όχι σε κατσαρόλα.

Όταν οι τρεις κριτές έκαναν κάποιες ερωτήσεις στον διαγωνιζόμενο, εκείνος έδειχνε να τα χάνει και δεν γνώριζε καν τι ρύζι χρησιμοποίησε για να φτιάξει το ριζότο. Τα πράγματα δεν έδειχναν καλά, αλλά ο Γιώργος δεν περίμενε την αντίδραση του Πάνου Ιωαννίδη. Οι Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος δοκίμασαν το πιάτο, ενώ ο Ιωαννίδης έμεινε μόνο στην οπτική επαφή. Ο κριτής δεν δοκίμασε καν καθώς γνώριζε πως έχουν πάει όλα λάθος. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι κριτές είπαν τρία όχι και ο παίκτης δεν κέρδισε την λευκή ποδιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments