Αθλητισμός

Ατρόμητος μεταγραφές: Στο Περιστέρι ο Ραμπέγιο

Ατρόμητος μεταγραφές: Στο Περιστέρι ο Ραμπέγιο
Ατρόμητος μεταγραφές: Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας συμφωνίας βρίσκονται οι Περιστεριώτες, καθώς πιθανότατα μέσα στην ημέρα να ανακοινώσουν την απόκτηση του Χιλιανού μέσου, Μπράιαν Ρομπέγιο

Ατρόμητος μεταγραφές: Μια ανάσα σε μια σπουδαία κίνηση βρίσκεται ο Ατρόμητος, με τον σύλλογο από το Περιστέρι να ανακοινώνει εντός της ημέρας την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο μέσο Μπράιαν Ρομπέγιο. Οι δύο πλευρές σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τα έχουν βρει σε όλα με τον Χιλιανό ποδοσφαιριστή να βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και να υποβάλλεται στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από το ιατρικό τιμ του Ατρομήτου.

Πρόκειται για 25χρονο Χιλιανό επιθετικό μέσο, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη φανέλα της Σεβίλλης (9 συμμετοχές), η οποία τον είχε αποκτήσει από την Κόλο Κόλο (πρωτάθλημα Κλαουσούρα το 2009 σε ηλικία 15 ετών!).

Επίσης, έχει θητεύσει στις Λα Κορούνια (19 ματς την χρονιά που ανέβηκε στη Λα Λίγκα) και Λεγανιές (14 ματς) στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Την πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη έπαιξε με τη Σεβίλλη Β’ (27 ματς και 2 γκολ), ενώ δανεικός είχε δοθεί και στην Ελβετική Λουκέρνη. Στη συνέχεια έπαιξε στο Μεξικό με τις Σάντος Λαγούνα, Λόμπος (συνολικά 100 συμμετοχές, 9 γκολ, ένα πρωτάθλημα με την Πούμα και ένα πρωταθλητριών Μεξικού με την Λαγούνα). Επιπλέον, μετρά και 2 συμμετοχές με την Εθνική Χιλής.

Αν και είναι μόλις 25 ετών έχει 246 ματς και 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταία του ομάδα η Ουνιβερσιδάδ Κονσεψιόν, με την οποία έπαιζε ως και τον Νοέμβριο. Ο βραχύσωμος άσος διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και ταχύτητα με την μπάλα στα πόδια. Φυσικά, αν και πρόκειται για μία λαμπερή κίνηση, όλα θα φανούν στο γήπεδο για να προλάβουμε και τους δύσπιστους

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments