Ελλάδα

Θεσσαλονίκη επίθεση: Βόμβα μολότοφ σε μαγαζί του Κορδελιού

Θεσσαλονίκη επίθεση: Βόμβα μολότοφ σε μαγαζί του Κορδελιού
Θεσσαλονίκη επίθεση: Από την επίθεση δεν προκλήθηκε κανένας τραυματισμός καθώς δεν υπήρχαν θαμώνες εκείνη την ώρα εντός του μαγαζιού.

Θεσσαλονίκη επίθεση: Βόμβα μολότοφ πέταξαν άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου στην είσοδο ίντερνετ – καφέ στην περιοχή του Κορδελιού Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας η οποία και έσπευσε στο σημείο, δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός ούτε κινδύνεψε κάποια ζωή καθώς δεν υπήρχαν θαμώνες εκείνη την ώρα εντός του καταστήματος. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το περιστατικό, ενώ διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Παράλληλα, οι  εμπρησμοί και οι κάθε είδους επιθέσεις, δεν έχουν τέλος τον τελευταίο καιρό τόσο σε Αθήνα όσο και σε Θεσσαλονίκη. Όπως για παράδειγμα ένα παρόμοιο περιστατικό εμπρηστικής επίθεσης συνέβη στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου, όταν πυρπόλησαν αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 2. Η αντίδραση της πυροσβεστικής, έπειτα από την κλήση που δέχθηκε ήταν άμεση, καθώς πέντε πυροσβέστες με δυο οχήματα βρέθηκαν στο σημείο και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά που είχε προκληθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments