Ελλάδα

Θεσσαλονίκη καιρός αντιολισθητικές αλυσίδες: Σε ποιους δρόμους υπάρχει έντονη χιονόπτωση

Θεσσαλονίκη καιρός αντιολισθητικές αλυσίδες: Σε ποιους δρόμους υπάρχει έντονη χιονόπτωση
Θεσσαλονίκη καιρός αντιολισθητικές αλυσίδες: Έντονες χιονοπτώσεις σημειώνονται σε Πανόραμα, Χορτιάτη, Φίλυρο, Ασβεστοχώρι, σε κάποιες περιοχές του Ωραιοκάστρου, αλλά και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών.

Θεσσαλονίκη καιρός αντιολισθητικές αλυσίδες: Ραγδαία η επιδείνωση του καιρού στην Κεντρική Μακεδονία, ενώ σημειώνονται έντονες χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης αλλά και της Κεντρικής Μακεδονίας γενικότερα. Ειδικότερα, οι έντονες χιονοπτώσεις σημειώνονται σε Πανόραμα, Χορτιάτη, Φίλυρο, Ασβεστοχώρι, σε κάποιες περιοχές του Ωραιοκάστρου, αλλά και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών. Για το λόγο αυτό οι αντιολισθητικές αλυσίδες κρίνονται απολύτως απαραίτητες, ενώ συνίσταται και προσοχή στους οδηγούς.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται από το 51ο έως το 59ο και από το 65ο έως το 90ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης -Ιερισσού στη Χαλκιδική, από το 54ο έως το 85ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης -Ιερισσού καθώς επίσης στις επαρχιακές οδούς Αρναίας -Στανού και Νεοχωρίου -Βαρβάρας – Ολυμπιάδας.

Επίσης, εντός του δημοτικού διαμερίσματος του Ταξιάρχη, στο νομό Ημαθίας, αλυσίδες είναι απαραίτητες από το 76ο έως το 84ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης -Βέροιας –Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), στο οδικό δίκτυο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου, αλλά και προς το χιονοδρομικό κέντρο «3- 5»  Πηγάδια. Τέλος, στο νομό Πέλλας, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που κινούνται με τα οχήματά τους προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά σήμερα Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, όπου σημειώνεται χιονόπτωση εντός του κέντρου της πόλης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments