Video

Μάγκυ Ταμπακάκη: Πρώην παίκτρια του Masterchef σε μια συνέντευξη αποκάλυψη

Μάγκυ Ταμπακάκη: Πρώην παίκτρια του Masterchef σε μια συνέντευξη αποκάλυψη
Η Μάγκυ Ταμπακάκη πρώην παίκτρια του Masterchef μιλά για πρώτη φορά για τη ζωή της στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" της Ελεωνώρας Μελέτη.

Masterchef: Η Μάγκυ Ταμπακάκη  αποκαλύπτει τα πάντα για τη ζωή της στην εκπομπή “Μεσάνυχτα ” με την Ελεονώρα Μελέτη.  Η παίκτρια που δίχασε το κοινό με την ξεχωριστή προσωπικότητα της  στο Masterchef  μιλάει για την πολυτάραχη ζωή της.

Εξομολογείτε για τα χρόνια που πέρασε στην Ιταλία, τη χώρα που ουσιαστικά έβαλε τη μαγειρική στη ζωή της. Επίσης, μιλάει  για πρώτη φορά πως πριν παντρευτεί τον αγαπημένο της Φραντζέσκο, ήταν παντρεμένη με Έλληνα.

Αναφέρεται στη συμμετοχή της σε ιταλικό ριάλιτι μαγειρικής και στην απόφαση που πήρε με τον άνδρα της να επιστρέψουν στην Ελλάδα, όταν εκείνος διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Απαντά σε όσους την έκριναν ως μητέρα και μας αποκαλύπτει ότι σε ηλικία 7 ετών έχασε την μητέρα της.

Στην συνέχεια ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλο εξήγησε πως βρέθηκε να κάνει το χόμπι του  επάγγελμα  τονίζοντας πως η δουλειά του δεν είναι πάντα και τόσο εύκολη.

Αποκαλύπτει ποια είναι η πιο βαρετή ταινία που έχει δει ποτέ και ζητά δημόσια συγγνώμη από γνωστό Έλληνα ηθοποιό και σκηνοθέτη γιατί τον αδίκησε με την κριτική του. Φυσικά έκανε τις προβλέψεις του για τα φετινά Όσκαρ. Τέλος , αποκαλύπτει το παρασκήνιο από τη γνωριμία του με τα ιερά τέρατα του παγκόσμιου κινηματογράφου, μεταξύ αυτών ο Τζόνι Ντεπ και ο Τζακ Νίκολσον.  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments