Video

MasterChef επεισόδιο 5 [4/2/20]: Ο παίκτης που συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία του

MasterChef επεισόδιο 5 [4/2/20]: Ο παίκτης που συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία του
MasterChef επεισόδιο 5 [4/2/20]: Η ιστορία του Κωνσταντίνου συγκλόνισε τους κριτές.

MasterChef επεισόδιο 5 [4/2/20]:Η ιστορία του Κωνσταντίνου συγκίνησε τους τρεις κριτές του Masterchef. Όπως εξομολογήθηκε ο νεαρός σεφ κατά τη διάρκεια της οντισιόν, έχασε και τους δυο του γονείς από καρκίνο, όταν εκείνος ήταν 9 και 11 ετών. Πρώτα έχασε τη μητέρα του και έπειτα από έναν χρόνο και τον πατέρα του.

Όπως είπε ο ίδιος μεγάλωσε με την αδελφή του, με την οποία είναι πολύ δεμένος. Εκείνη τότε ήταν 24 ετών. Το πιάτο με τις καραβίδες που παρουσίασε μάγεψε τους κριτές οι οποίοι του έδωσαν την πολυπόθητη ποδιά και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του MasterChef.

Και τη φετινή σεζόν το MasterChef έχει καταφέρει με το… καλημέρα να μπει σε χιλιάδες σπίτια, με τα νούμερα τηλεθέασης να ανεβαίνουν όλο και περισσότερο ικανοποιώντας τους ιθύνοντες του καναλιού του Star. Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς κερδίζουν όλες τις εντυπώσεις από τη θέση των κριτών, με τους τρεις μάγειρες να δίνουν ρεσιτάλ κατά τη πρώτη φάση και τη δοκιμασία των πιάτων που θα φέρει και τις αποφάσεις για τη στελέχωση των υποψήφιων που θα βρεθούν στο σπίτι του MasterChef και θα ακολουθήσουν το διαγωνιστικό κομμάτι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments