Αθλητισμός

Αμπέλ Φερέιρα ΠΑΟΚ: Σενάρια για ενδιαφέρον από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Αμπέλ Φερέιρα ΠΑΟΚ: Σενάρια για ενδιαφέρον από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Αμπέλ Φερέιρα ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Αμπέλ Φερέιρα ΠΑΟΚ:  Παραμένει σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο Αμπέλ Φερέιρα στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «O Jogo», το όνομα του τεχνικού του ΠΑΟΚ παραμένει στα υπόψιν των ανθρώπων της πορτογαλικής ομάδας, αφού θεωρείται ο ιδανικότερος για να αντικαταστήσει τον Ζορζέ Σίλας στον πάγκο του συλλόγου το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, στην Πορτογαλία θεωρούν πως ο Φερέιρα θα ήταν ο κατάλληλος για να αναλάβει το “τιμόνι” της ομάδας και θα μπορούσαν να κάνουν κινήσεις για ενδεχόμενη μετακόμισή του.

Αν όντως γίνει κάτι τέτοιο, το αφεντικό του ΠΑΟΚ αναμένεται να πει το “ναι”.

Σύμφωνα με την Sportday, ο Ιβάν Σαββίδης είναι θετικός στην αποχώρησή του από την Τούμπα, μιας και δεν είναι ικανοποιημένος από τη φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, επειδή στο δημοσίευμα ασκείται και σκληρή κριτική στον Φερέιρα για τη διαχείριση του ρόστερ, στον ΠΑΟΚ κρατούν μικρό καλάθι και απλά βρίσκονται εν αναμονή.

Υπενθυμίζεται πως τα «λιοντάρια» είχαν έρθει σε επαφή με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης και νωρίτερα μέσα στη σεζόν, προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία για την απόκτηση του Πορτογάλου, όμως η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική. Πλέον, μένει να φανεί αν θα επιστρέψουν καλύτερα προετοιμασμένοι και με βελτιωμένη πρόταση, η οποία θα πείσει τους «ασπρόμαυρους» να επιτρέψουν την αποχώρηση του Φερέιρα έπειτα από μόλις ένα χρόνο παρουσίας του στην Ελλάδα.

Πάντως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το χθεσινό 2-0 του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο, ο Αμπέλ Φερέιρα εμφανίστηκε ευχαριστημένος κάνοντας ειδική μνεία στη στήριξη που έχει από τον Ιβάν Σαββίδη:

«Κατά πρώτο λόγο, θέλω να εκφράσω την ευχαρίστηση μου. Θέλω να ευχαριστήσω και τους παίκτες και τον κ. Σαββίδη για την στήριξη που παίρνω και να τον ευχαριστήσω για ό,τι κάνει. Έχει άσπρα μαλλιά και αυτό μάλλον σημαίνει πως είναι και σοφός. Το ποδόσφαιρο είναι ξεκάθαρο, όταν κερδίζεις είσαι ο καλύτερος, όταν χάνεις είσαι ο χειρότερος, αλλά κάτι το οποίο που έχω πει, εγώ έχω αφήσει την οικογένεια μου, όπως και οι παίκτες και το μοναδικό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε τίτλους και για αυτό προσπαθούμε. Όταν ήρθα εδώ η αρχική σκέψη ήταν να υπογράψω για δύο και υπέγραψα για τρία χρόνια. Στο ποδόσφαιρο ξέρουμε δεν υπάρχει υπομονή, αλλά εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο που πιστεύουμε ότι θα μας φέρει επιτυχίες. Οι παίκτες ξέρουν την αξία τους, οι φίλαθλοι μας αναγνωρίζουν την ισχύ που έχει ο σύλλογος και ο προπονητής γνωρίζει και καταλαβαίνει αρκετά πράγματα και προσπαθεί να τα εφαρμόσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 41χρονος τεχνικός. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments