Ελλάδα

Καιρός Αττική: Χιονίζει σε Πάρνηθα, Πεντέλη και Άγιο Στέφανο [vids]

Καιρός Αττική: Χιονίζει σε Πάρνηθα, Πεντέλη και Άγιο Στέφανο [vids]
Καιρός Αττική: Διακοπή κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στην Αθηνών - Λαμίας - Έκλεισε η λεωφόρος Πάρνηθας.

Καιρός Αττική: Χιονοπτώσεις, παγετός και ισχυρές βροχές είναι τα χαρακτηριστικά του κύματος κακοκαιρίας που χτυπάει τη χώρα μας από τα ξημερώματα της Τετάρτης. Στα βόρεια προάστια εδώ και λίγη ώρα χιονίζει και ίσως μέσα στη μέρα το “στρώσει”. Συγκεκριμένα Πάρνηθα, Πεντέλη και Άγιος Στέφανος έχουν «ντυθεί» στα λευκά. 

Το χιόνι μπορεί να είναι όμορφο στο μάτι, αλλά στην πράξη προκαλεί και αρκετά προβλήματα και αυτό αποτυπώνεται και στη σημερινή περίπτωση. Η λεωφόρος Πάρνηθας έκλεισε, από το τελεφερίκ και προς το καζίνο, ενώ στην Εθνική οδό παρατηρούνται προβλήματα από Κηφισιά και προς την άνοδο.

Διακοπή κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας

Η Νέα Οδός, με ανακοίνωση της, ενημερώνει τους οδηγούς ότι λόγω πλήρους εκδήλωσης έκτακτων καιρικών φαινομένων, όπως αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τίθεται άμεσα σε ισχύ απόφαση της Τροχαίας για διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ που λειτουργεί η κοινοπραξία από Α/Κ Καλυφτάκη στο ρεύμα προς Λαμία και προς Αθήνα από την περιοχή της Θήβας.

Η εταιρεία παρακαλεί όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας. Παράλληλα, η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζει στους οδηγούς ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.

Πως προβλέπεται να είναι ο καιρός στην Αττική

Ο καιρός στην Αττική θα παραμείνει «βαρύς» σύμφωνα με το meteo. Συγκεκριμένα, αναμένεται να εκδηλωθούν χιονοπτώσεις κατά περιόδους στα ορεινά και ημιορεινά του νομού και σε περιοχές στα βόρεια του λεκανοπεδίου έως το πρωί της Παρασκευής 07/02. Βροχή ή χιονόνερο αναμένεται στις υπόλοιπες περιοχές. Σύμφωνα με το meteo τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού της Πέμπτης θα είναι το ισχυρό ψύχος, οι βροχοπτώσεις στα κεντρικά και νότια, οι τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και οι θυελλώδεις άνεμοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments