Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο φωτιά: Μεγάλη πυρκαγιά σε διαμέρισμα με δύο απεγκλωβισμούς γυναικών [pics&vids]

Παλαιό Φάληρο φωτιά: Μεγάλη πυρκαγιά σε διαμέρισμα με δύο απεγκλωβισμούς γυναικών [pics&vids]
Παλαιό Φάληρο φωτιά: Πανικός στη γειτονιά με τη φωτιά που ξέσπασε στον 5ο όροφο διαμερίσματος - Η πυροσβεστική κατέφθασε και απεγκλώβισε δύο ηλικιωμένες γυναίκες.

Παλαιό Φάληρο φωτιά: Πυρκαγιά ξέσπασε σε σπίτι στο Παλαιό Φάληρο, με τη φωτιά να βρίσκεται πολύ κοντά στα παραπλήσια κτίρια. Συγκεκριμένα, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε ένα διαμέρισμα 5ου ορόφου στην οδό Πρωτέως. Μέσα στο διαμέρισμα που πήρε φωτιά ήταν εγκλωβισμένη μια γυναίκα, η οποία πριν από λίγο απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική.

Υπήρχαν και άλλα άτομα μέσα στο κτήριο, τα οποία κατέβηκαν χωρίς κίνδυνο στο ισόγειο. Όπως φαίνεται και στις εικόνες, η φωτιά έχει επεκταθεί και στον από πάνω όροφο. Η γυναίκα που απεγκλωβίστηκε μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εικόνες, η ηλικιωμένη γυναίκα απεγκλωβίστηκε από την ταράτσα με τη βοήθεια της πυροσβεστικής. Ο ειδικός γερανός έκανε τη δουλειά, ενώ λίγο αργότερα οι πυροσβέστες επέστρεψαν με τον ίδιο τρόπο στην ταράτσα για να απεγκλωβίσουν ακόμα μια ηλικιωμένη, η οποία φώναζε για βοήθεια. Ευτυχώς όλοι είναι καλά στην υγεία τους και η φωτιά δείχνει να είναι ελεγχόμενη.

Δείτε τις εικόνες και τις φωτογραφίες:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments