Διεθνή

Boeing Κωνσταντινούπολη: Σοκαριστικές εικόνες μέσα από το αεροπλάνο [vids]

Boeing Κωνσταντινούπολη: Σοκαριστικές εικόνες μέσα από το αεροπλάνο [vids]
Boeing Κωνσταντινούπολη: Δείτε βίντεο που τραβήχτηκε από επιβάτη μέσα από το αεροπλάνο, λίγα λεπτά μετά τη συντριβή του

Boeing Κωνσταντινούπολη: Το βίντεο που έφεραν στη δημοσιότητα τουρκικά ΜΜΕ αποτυπώνει τις στιγμές πανικού που επικράτησε μετά τη συντριβή του Boeing της Pegasus Airlines, το οποίο κόπηκε σε τρία κομμάτια, φεύγοντας από το διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου «Σαμπιχά Γκιοκτσέν» της Κωνσταντινούπολης.

Στο βίντεο ακούγονται τα ουρλιαχτά και η αναμπουμπούλα από τους 177  επιβάτες του αεροπλάνου, το οποίο εκείνη τη στιγμή είχε συντριβεί, πέφτοντας από ύψος 30 μέτρων. Μέσα στο βίντεο μπορείτε να ακούσετε και τις οδηγίες του πληρώματος προκειμένου να βγουν οι επιβάτες από το αεροσκάφος, σώοι και αβλαβείς.

Δείτε το βίντεο:

Τα βίντεο δεν σταματάνε εκεί αφού έχουν βγει και κάποια τα οποία δίνουν μια εικόνα από τη στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους. Το αεροπλάνο γλίστρησε στο διάδρομο προσγείωσης λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα να αναπτύξει ταχύτητα, να μη μπορεί να σταματήσει και να βγει από τον αεροδιάδρομο, πέφτοντας σε ένα χαντάκι ύψους 30 μέτρων. Το αποτέλεσμα ήταν να κοπεί το αεροσκάφος σε 3 μέρη και ο απολογισμός 3 νεκροί και 179 τραυματίες.

Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε καρέ καρέ την τραγωδία, από την αρχή μέχρι το τέλος:

Ο πρόεδρος της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για όσους έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα:

“Εύχομαι οι πολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους να βρίσκονται στο έλεος του Αλλάχ. Μακάρι οι τραυματίες να έχουν ταχεία ανάκαμψη”, δήλωσε ο Ερντογάν στο Twitter και υπογράμμισε: “Θα ενισχύσουμε περαιτέρω την προετοιμασία μας για καταστροφές, θα θεραπεύσουμε γρήγορα τις πληγές μας, θα αγκαλιάσουμε και θα υποστηρίξουμε τους πολίτες μας, τις οικογένειες αυτών που έχασαν τη ζωή τους αλλά και αυτών που πλήττονται από καταστροφές και ατυχήματα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments