Διεθνή

Pegasus Airlines συντριβή: Έρευνα σε βάρος των πιλότων για το τραγικό δυστύχημα [vids]

Pegasus Airlines συντριβή:  Έρευνα σε βάρος των πιλότων για το τραγικό δυστύχημα [vids]
Pegasus Airlines συντριβή: Τρεις Τούρκοι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες ακόμη τραυματίστηκαν από το δυστύχημα.

Pegasus Airlines συντριβή: Οι τουρκικές Αρχές ξεκίνησαν έρευνα για ενδεχόμενη εγκληματική αμέλεια σε βάρος των δύο πιλότων του επιβατικού αεροπλάνου της Pegasus Airlines, που συνετρίβη το βράδυ της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις Τούρκοι και δεκάδες άλλοι άνθρωποι να τραυματισθούν.

Η έρευνα, που άρχισε από την εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης σε βάρος των δύο πιλότων, αφορά ενδεχόμενη «αμέλεια η οποία επέφερε θανάτους και τραυματισμούς», μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT.  Η πληροφορία αυτή δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθεί αμέσως από το γραφείο του εισαγγελέα.

Το αεροπλάνο, ένα Boeing 737 της ιδιωτικής τουρκικής αεροπορικής εταιρείας Pegasus, κόπηκε στα τρία και έπιασε φωτιά, αφού βγήκε από τον διάδρομο του διεθνούς αεροδρομίου Sabiha Gökçen που βρίσκεται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.  Το αεροπλάνο, το οποίο μετέφερε 177 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα και προερχόταν από τη Σμύρνη, προσγειώθηκε σε κακές καιρικές συνθήκες τις οποίες οι αρχές είχαν επικαλεσθεί ως πιθανή αιτία του δυστυχήματος.

Pegasus Airlines συντριβή: Σοκαριστικές εικόνες μέσα από το αεροπλάνο

Βίντεο που αποτυπώνει τις στιγμές πανικού που επικράτησαν μετά τη συντριβή του Boeing της Pegasus Airlines, το οποίο κόπηκε σε τρία κομμάτια, φεύγοντας από το διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου «Σαμπιχά Γκιοκτσέν» της Κωνσταντινούπολης, έφεραν στη δημοσιότητα τουρκικά ΜΜΕ

Στο βίντεο ακούγονται τα ουρλιαχτά και η αναμπουμπούλα από τους 177  επιβάτες του αεροπλάνου, το οποίο εκείνη τη στιγμή είχε συντριβεί, πέφτοντας από ύψος 30 μέτρων. Μέσα στο βίντεο μπορείτε να ακούσετε και τις οδηγίες του πληρώματος προκειμένου να βγουν οι επιβάτες από το αεροσκάφος, σώοι και αβλαβείς.

Δείτε το βίντεο:

Τα βίντεο δεν σταματάνε εκεί αφού έχουν κυκλοφορήσει αρκετά, τα οποία δίνουν μια εικόνα από τη στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους. Το αεροπλάνο έφυγε εκτός διαδρόμου προσγείωσης λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, πέφτοντας σε ένα χαντάκι ύψους 30 μέτρων. Το αποτέλεσμα ήταν να κοπεί το αεροσκάφος σε 3 μέρη και ο απολογισμός 3 νεκροί και 179 τραυματίες.

Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε καρέ καρέ την τραγωδία, από την αρχή μέχρι το τέλος:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments